3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVE MUKE ZA PARTIZAN: Protiv Mege nema glavnog igrača!

Objavljeno: 26.02.17 u 13:30

Partizan u ponedeljak igra meč 24. kola ABA lige protiv Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici, a problemi su ogromni.

Vil Hečer je izašao iz bolnice, ali teško da će na teren. Vanja Marinković i Miloš Koprivica sigurno neće. Branislav Ratkovica je zbog temperature pod znakom pitanja, a još dvojica su novih van tima. Prvi je Novica Veličković kog muči koleno i pitanje je da li će biti u timu. Drugi je Džamont Gordon kog muči zadnja loža. Ipak, pomoćni trener Partizana ne diže ‘belu zastavicu’ pred duel sa Megom.

– Zdravstveni bilten nije bolji, igraćemo u istom sastavu kao protiv Zadra. Mega u poslednje vreme igra mnogo bolje, fizički, atletski, su odlična ekipa, mlada, i ako nametnu njihov ritam igre, s obzirom na naše brojno stanje, biće nam teško u Mitrovici. Pokušaćemo da uspostavimo kontrolu igre, uvedemo utakmicu u naš ritam i dođemo do pobede kojom bi potvrdili treće i ostali u igri za to drugo mesto – rekao je Nenad Čanak.

Utakmica u Sremskoj Mitrovici igra se u ponedeljak od 21 čas.

0
0

3 Komentara

  1. ..Posledice trovanja odredjuju i trasiraju sledecu sezonu, sada je valjda svima jasno da toksin nije SLUCAJNOST, a odgovora jos nema, bar ne od strane nadleznih tj. ISTRAZNIH ORGANA, za RAZLIKU OD IGRACA I NAVIJACA, KOJI SVI K’O JEDAN SPREMAJU „SVOJ ODGOVOR“ SLUGAMA ZLA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter