2
Evroliga

ANGT/FOTO: HotSport

FANTASTIČAN USPEH: Zvezda na završnom turniru Evrolige! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.17 u 20:13

Juniorski sastav Crvene zvezde uspeo je da se plasira na završni turnir Evrolige za Juniore, takozvani „Adidas next generation tournament“, savladavši u finalu ekipu Mega Bemaksa rezultatom 74:61.

Od samog početka Zvezda je stavila ekipi Mege do znanja da želi pobedu na turniru koji nosi ime po tragično nastradalom Marku Ivkoviću, pa su finalni meč kvalifikacija za odlazak u Istanbul otvorili sa 28:8.

Čuvala je Zvezda prednost do treće četvrtine, kada je Mega pokazala da nije bez razloga stigla do finala i serijom 19:2 smanjila prednost crveno-belih, ali to je bilo sve. Poslednja četvrtina pripala je Zvezdi, i tako po sedmi put za redom obezbedila učešće na završnom turniru za juniore.

Najefikasniji je bio Vuk Đorđević sa 21 poenom, Aleksa Uskoković je ubacio 20, dok je kod Mege Goga Bitadze, mladić iz Gruzije, ostvario dabl-dabl (21 poen, 18 skokova), ali je to bilo nedovoljno.

Završni turnir za juniore će biti odigran u vreme fajnal-fora za seniore, a uz tim iz Beograda na njemu će nastupitit Barselona, Žalgiris i Real iz Madrida.

 

(Youtube/TheMaless)

0
0

2 Komentara

  1. Sve je to normalno i nema nista cudno jer je vec 6-7 puta uzastopno.
    Zeleo bih samo da cestitam samozvanoj avangardi i cuvenoj franjevackoj skoli kosarke,visoko 8 mesto koje sija zlatnim sjajem i plasman u plej of…sta nema plej of?Bile su samo 8 ekipe…ok nema veze,pozdrav!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter