4
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ, OVO NIJE PREHLADA: Mučnina, groznica, temperatura, dijareja – kao i prošli put u Nišu (FOTO)

Objavljeno: 26.02.17 u 14:33

Strateg crno-belih je komentarisao sličnosti između ovog i prošlogodišnjeg Kupa Radivoja Koraća.
Niš je izuzetan domaćin košarkašima svake godine, uz besprekornu organizaciju, ali Aleksandar Džikić ga ne pamti po dobrom.

Već drugi put se dešava da strateg crno-belih ima iste muke dok boravi u ovom gradu, radi se o koincidenciji, ali je pna veoma nezgodna.

– ‘Uhvatilo’ me je na treningu u Niši, kada smo u petak igrali prvu utakmicu sa Dunavom. Po povratku u hotel sam legao da odspavam, ali vrlo brzo je počela da me ‘trese’ groznica. Zatim je počela mučnina i dijareja. Pomislim, zar opet? I prošle godine sam imao probleme za vreme Kupa, kazao je trener Partizana za domaće medije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Džikić je dodao da se na momente osećao bespomoćno jer mu ni infuzija nije popravljala zdravstevno stanje i ublažavala stomačne tegobe.

– Ovo nije prehlada ili mehanička povreda. Ovo je komplikovanije i opasnije. Oporavak će biti dug, dodao je Aleksandar Džikić.

0
0

4 Komentara

  1. Jeste teorija zavere je nastala i svi su se urotili protiv vas kako untrasnji tako i spoljasnji faktori.Idi bre Dzile nemoj da nasedas na razne insinuacije razno raznih paranoika i velikih demagoga.Ostani gospodin covek kao sto si i do sada bio.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pitaj Dzile izrentirane pantere,
    mozda ce da kazu,
    gde je njihov osnivac,
    sakrio ‘plantazu’..
    .’otrovnih gljiva tj. PECURKI’ .!. XXAAXXAA .!.
    STOP TROVANJU ‘SAMO’ KOSARKASA KKP,
    STOP RASIZMU PREMA ‘SAMO’ FUDBALERIMA FKP,
    STOP FASIZMU PREMA ‘SAMO’ SDP !!!
    ………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter