Legendarni košarkaš Partizana je gostujući u emisiji na „SOS kanalu“ izneo niz kritika na račun aktuelne uprave crno-belih i postavio mnoštvo pitanja prvenstveno u vezi selekcije ovosezonskog tima.

Goran Grbović je poznat kao čovek koji nema dlake na jeziku i koji uvek spreman da otvoreno i javno iskaže svoje mišljenje, u čemu često ume pomalo i da pretera.


On je gostujući u emisiji na „SOS kanalu“ kod Vladana Tegeltije iskoristio priliku da ponovo ukaže na stvari koje mu se ne sviđaju u njegovom bivšem klubu, osuvši paljbu po rukovodstvu kluba ali i po šefu stučnog štaba kluba iz Humske, Aleksandru Džikiću, kome je zamerio na načinu koji je selektirao tim.

STEFAN BIRČEVIĆ: Nema nas dovoljno ni za normalan trening, utakmicu smo morali ranije da rešimo

-Ova selekcija tima mi nije jasna i imao bih tu da postavim gomilu pitanja. Pitao bih Džikića šta je hteo da postigne sa ovakvim timom? Zašto duplirane pozicije u ekip i koja je uopšte njena koncepcija? Zašto Vrabac a ne Aleksandar Lazić, zašto se Ratkovica a ne Andreja Stevanović? Njih dvojicu je Partizan mogao da dovede za džabe ovog leta a sada će morati da ih plate Dinamiku zato što su glupi. Ovo sigurno nisu pametni potezi.- opleo je Grbović po rukovodstvu crno-belih.

Izvor: Youtube/milomir katrinovic