13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŽESTOKE PROZIVKE GORANA GRBOVIĆA: Ljudi iz Partizana su glupi, mogli su da dovedu kvalitetne mlade igrače za džabe a sad će morati da plate! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.17 u 10:30

Legendarni košarkaš Partizana je gostujući u emisiji na „SOS kanalu“ izneo niz kritika na račun aktuelne uprave crno-belih i postavio mnoštvo pitanja prvenstveno u vezi selekcije ovosezonskog tima.

Goran Grbović je poznat kao čovek koji nema dlake na jeziku i koji uvek spreman da otvoreno i javno iskaže svoje mišljenje, u čemu često ume pomalo i da pretera.

On je gostujući u emisiji na „SOS kanalu“ kod Vladana Tegeltije iskoristio priliku da ponovo ukaže na stvari koje mu se ne sviđaju u njegovom bivšem klubu, osuvši paljbu po rukovodstvu kluba ali i po šefu stučnog štaba kluba iz Humske, Aleksandru Džikiću, kome je zamerio na načinu koji je selektirao tim.

STEFAN BIRČEVIĆ: Nema nas dovoljno ni za normalan trening, utakmicu smo morali ranije da rešimo

-Ova selekcija tima mi nije jasna i imao bih tu da postavim gomilu pitanja. Pitao bih Džikića šta je hteo da postigne sa ovakvim timom? Zašto duplirane pozicije u ekip i koja je uopšte njena koncepcija? Zašto Vrabac a ne Aleksandar Lazić, zašto se Ratkovica a ne Andreja Stevanović? Njih dvojicu je Partizan mogao da dovede za džabe ovog leta a sada će morati da ih plate Dinamiku zato što su glupi. Ovo sigurno nisu pametni potezi.- opleo je Grbović po rukovodstvu crno-belih.

Izvor: Youtube/milomir katrinovic

0
0

13 Komentara

  1. Pratio sam više Grbinih gostovanja, i čini mi se da čovek počinje da sve više pokazuje koliko razume igru, koncepciju, ono što treneri ne vide ili ne žele da vide. Neke stvari je objasnio koje niko nije do sada – ok, možda ostali treneri nisu hteli da se otkrivaju, ali… Pitam se kakav bi bio kao trener?

    0
    0
    Odgovori
  2. Covek je samo surovo iskren i sve je tacno sto je izneo.Nije budala kao Tegeltija,vec realan covek.Tegeltija kao novinar i voditelj emisije,treba biti neutralan a on se ponasa kao portparol partizana i kao da su oni vlasnici te televizije i emisije.Ukljucuje neke morone,koje je jos baron od Limoza zatrovao i isprao im mozak a ovaj to i dalje sprovodi.Sta reci kad se ukljuci debilna osoba i tvrdi kako Lazic namerno gleda da povredi protivnike a Grbovicu se gadi da odgovori na tu idiotsku konstataciju.Vrabac odigra jednu dobru utakmicu a Tegeltija pravi intervju sa njim,kao da je osvojio El i bio MVP.Istinu mu je Grba rekao i u vezi njega i lepo obrazlozio.

    0
    0
    Odgovori
  3. grbo legendo..udji u kolo pa igraj pusti price za sto be ovaj ili onaj to mozemo mi navijaci. Ali to so. io vrhunski kosarkas pa znad kako klub funkcionise ..evo ja oredlazem da to buses taj koji bi zaceo I poveo grobarski front za dizanje kluba iz blata.razgovaraj nagovaraj obradovica ivkovica paspalja divca kicanovica ajde svi na noge.koji bre stevanovic her on drazen oetrovic ili kicanovic..koji bre lazic her on grbovic ko su ti kosarkasi. klub je zajadjen danilovicevim I vujosevicevim amaterskim vodjenjem I rukovodjenje. I sad sta da pricamo o nekom stevanovicu..ajde bre..trebaju nam pare predsednik koji pravi pare pustite vise komunisticko delegatsko rukovodjenje. dovedi grbovicu ljude koji znaju I hoce da naorave finansijski oporavak..e onda razmisljajte o stevanovicu lazicu I Dr. od glave se krece me of repa.setite se ko je klub vodio do instanbula I orvaka evrope.

    0
    0
    Odgovori
  4. Naravno da su Ratkovica, Vrabac, Kenan, Pot ..iznudjena i losa ‘resenja’ za KKP, ALI za ovu trenutnu situaciju u kojoj se naslo „SAMO“ SD PARTIZAN postoji IME I PREZIME, koje bih Grbo voleo glasno da kazes, kao i tvoje ‘misljenje o TROVANJU „SAMO“ KOSARKASA KK PARTIZAN NA ZAVRSNOM TURNIRU KRK !!! A sta tek reci na posledicu budjenja neonacizma i fasizma u vidu RASISTICKOG napada , gle ‘slucajnosti’, OPET NA „SAMO“ IGRACA FK PARTIZAN !!! MNOGO JE „SLUCAJNOSTI“ U NAPADIMA NA „SAMO“ SD PARTIZAN, A PREMALO ODGOVORA-ZA SADA, ALI, AKO VEC NIKO ODAVDE NECE DA DA PRAVI ODGOVOR NASOJ SRPSKOJ JAVNOSTI NA SVA OVA PITANJA O TROVANJU, FASIZMU i RASIZMU PREMA SD PARTIZAN, MORACE, NA ZALOST-SVETSKOJ.. !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si bre stvarno jedna velika budala! Svakim danom i svakim novim komentarom to potvrđuješ! Zatrovan mržnjom i pakošću…

      0
      0
      Odgovori
    • Na tvoje budalastine o hrani,uopste ne mora nista da prica jer je iluzorno.Samo debilna osoba,poput tebe,moze tako nesto da pomisli.Svaka ekipa ima svog doktora,koji propisuje jelovnik samo za svoju ekipu tog dana,kada su ovakva takmicenja.Znaci da ostale ekipe uopste nisu morale imati na jelovniku ono sto su jeli partizanovi igraci.Da li ti je jasno idiote,bar nesto?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter