1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Stefan Birčević najkorisniji igrač 23. kola! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.17 u 11:43
Krilni centar zaslužio je priznanje MVP-a kola maestralnom partijom u pobedi Partizana nad Zadrom.
 

Birčević je u pobedi svog tima nad hrvatski predstavnikom imao učinak od 26 poena, šest skokova, tri ukradene lopte, dve blokade i jedne asistencije za 35 minuta na terenu, odnosno za ukupno 33 indeksna poena.
 
Tako se naš reprezentativac našao na listi ispred Džoša Skota iz MZT-a, koji je imao indeks 35, ali je njegov tim izgubio od FMP-a pa je priznanje pripalo Birčeviću.

NEIZVESTAN DATUM STARTA SUPERLIGE: Rezultati Zvezde u Evroligi kroje kalendar košarkaškog šampionata

Najbolji strelac 23. kola Jadranske lige je centar Zadrana Boris Barać , koji je postigao 27 poena, najviše skokova skupili su Djordje Milošević iz Igokee i Nikola Janković iz Olimpije, obojica po 11.

 
Najbolji asistent je kola je Gregor Hrovat iz Olimpije sa osam asistencija, dok su najbolji kradljivci kola Stefan Jović iz Zvezde, Dejan Davidovac iz FMP-a i Boris Savović iz Budućnosti sa po četiri ukradene lopte.
 
 
 

Izvor:Youtube/ABA liga j.t.d.

0
0

1 Komentara

  1. NE ‘samo 23 kola’, BIRCA je najkorisniji kosarkas LIGE od pocetka pa do sada, konstantno je dobar, a i JACI JE I OD „EPIDEMIJE TOKSINA“ koja je naprasno zahvatila „SAMO“ kosarkase KK Partizan !!! .!. XXAAXXAA .!. BIRCA JE KRALJ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter