4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNO: Odložen derbi između Mega Leksa i Partizana!

Objavljeno: 24.02.17 u 12:12

Mega Leks je saopštio ovu informaciju na svom sajtu, iako nisu navedeni pravi razlozi ovakve odluke.

Utakmica 24. kola ABA j.t.d. lige između Mega Leksa i Partizana prvobitno je trebalo da se igra u nedelju od 21 sat, ali je došlo do odlaganja za tačno 24 sata, tako da će se derbi meč regionalne lige igrati u istom terminu, ali u ponedeljak.

Mega Leks nije saopštio razloge zbog ovog odlaganja, ali nema sumnje da će za oba tima, pogotovo  Partizan ovo pomeranje utakmice značiti dan više za oporavak.

VIL HEČER SE OTVORIO: Mnogo sam bolje! Ali, bilo je baš teško…

Podsetimo, igrači Partizana su pre dva dana igrači revanš meč šesnaestine finala FIBA Lige šampiona protiv PAOK-a, večeras se sastaju sa Zadrom u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a da je meč sa Megom bio u nedelju bila bi to šesta utakmica za crno-bele u razmaku od devet dana.

Ovako će im dan više odmora itekako puno značiti, jer je poznato da je veliki broj igrača otrovan hranom i potpuno je van stroja.

0
0

4 Komentara

  1. ..nije STVAR u „JOS“ kojem danu za „OPORAVAK“ kosarkasa KKP, SUSTINA JE U TOME KAKO JE DOSLO DO TROVANJA „SAMO“ KOSARKASA KKP NA TURNIRU KRK i KO JE TROVAC U POKUSAJU UBISTVA KOSARKASA KKP !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter