7
Košarka

FOTO: STARSPORT

KONAČNO DOBRE VESTI: Dvojica igrača Partizana sutra izlaze iz bolnice! (FOTO)

Objavljeno: 24.02.17 u 00:14

Ovo su vesti koje bi trebalo da raduju sve prave ljubitelje sporta, jer se radi o zdravlju igrača usled vrlo ozbiljne bolesti.

Posle virusa koji je zahvatio gotovo celu ekupu Partizana, poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća i sinoćne eliminacije iz FIBA Lige šampiona, napokon stižu dobre vesti kada se radi o zdravstvenom stanju igrača Partizana.

STANJE SVE GORE: Košarkašima Partizana rapidno opada kilaža, Džikić preuzima krivicu (FOTO)

Naime, u petak bi iz bolnice trebalo da izađu Vilijam Hečer i Kenan Karahodžić. Karahodžić nije bio u bolnici zbog stomačnog virusa, već usled povrede oka koju je zaradio u Solunu u prvoj utakmici dvomeča protiv PAOK-a.

Američki plejmejker je još od prošlog vikenda u Beogradu na Vojno medicinskoj akademiji zbog trovanja hranom koje je zaradio na turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pored njega su se zarazili i Vanja Marinković, Miloš Koprivica i trener Aleksandar Džikić, ali su oni ipak na kućnom lečenju, a sada će i sa Hečerom biti ista situacija.

Ipak, teško je reći kada će se vratiti na parket, pošto je primetan gubitak kilograma kod svih obolelih igrača Partizana i primetna promena telesne mase.

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Koji god tim da igra cilj je drugo mesto na Jadranu!

Partizan već sutra igra utakmicu u okviru ABA j.t.d. lige protiv Zadra, a pomenuti igrači svakako neće sutra biti na raspolaganju pomoćnom treneru crno-belih Nenadu Čanku.

0
0

7 Komentara

  1. BRAVO HEC, JACI SI I OD OTROVA, KAO STO JE I SD PARTIZAN JACI I POBEDICE SVE TOKSINE I MALE „ORGANE“ ZLA I SLUGE NARUCICA SEGREGACIJE SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovde nešto ne štima! Na početku teksta se govori o virusu u šta ne verujem jer bi on uhvatio i igrače ostalih ekipa na kupu u Nišu, a na kraju se spominje trovanje?! Mora da se kaže istina. Nema tu čekanja. Doktori odmah utvrde razlog i treba izaći pred javnost.
    Ne može 75% tima, plus trener, da je van stroja i da se komentariše u stili „desilo se“… tu nešto opasno smrdi.

    0
    0
    Odgovori
    • Zasto bi virus morao da uhvati i ostale igrace,ako nisu bili u istom hotelu sa partizanovim?Uostalom,necijiimunitet je jaci,neciji slabiji,pa je tako u klubu neke zahvatio a neke nije.U pocetku su mozda sumnjali na virus i predlozili hospitalizaciju 2-3 igraca sa najjacim simtomima ali je Dzikic to decidirano odbio,sto je juce i sam izjavio i tako im pogorsao stanje.Trovanje hranom je realnija opcija a svaka ekipa ima svog doktora,koji propisuje jelovnik i jede po njegovim instrukcijama,tako da druge ekipe nisu morale da jedu to,sto su jeli iz partizana,pogotovo je apsurdno ako nisu uopste bili u istom hotelu.

      0
      0
      Odgovori
  3. Zelim vam puno dobrog zdravlja,da se vratite na teren,svome poslu i da izgubite sve utakmice do kraja sezone.Iskreno do bola.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter