2
Evroliga

VEČERAS SE ZVEZDA PITA: Crveno-beli u Evroligi najviše rekorda pravili protiv Galate, hoćemo li videti večeras novi? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.17 u 11:06

Kada se pogleda lista rekorda crveno-belih u Evroligi, jedno ime se izdvaja od ostalih kao najčešće.
A to je današnji protivnik Crvene zvezde, Galatasaraj.

Čak četiri rekorda Beograđana upisana su protiv turskog tima, i to sva čeitir sezone 2014/15. Zvezda je najviše poena ikada u jednom meču najelitnijeg evropskog takmičenja postigla baš protiv Galate – 103, kao i pogođenih slobodnih bacanja – 29.

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Što se učinka koji nisu timski tiče, Luka Mitrović je ubacio 30 poena na istom tom meču 21. novembra 2014, dok je jedini rekord koji nije sa te utakmice onaj Bobana Marjanovića. Centar Detroita je tada u dresu kluba sa ‘Malog Kalemegdana’ postigao 11 šuteva za dva poena.

U tom čuvenom meču 2014. godine je i Galata oborila dva svoja rekorda, Zoran Erceg je imao najveći indeks – 41, kao i broj postignutih bacanja – 14. Jedini timski rekord zabeležen protiv Zvezde je takođe sa tog meča, po broju ubačenih poena. Turci su ih imali 110.

(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

2 Komentara

  1. TO ili TA projekcija sadasnjih malih ‘organa’ u ovom trenutku, kada je „OZIVEO NEONACIZAM’ je najmanje bitna za Srbiju, SADA je najvaznije kako zaustaviti narastajuci neonacizam i fasizam, vredjanje na RASNOJ osnovi i TROVANJE „SAMO“ IGRACE PARTIZANA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter