0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PRŠTE ‘TREJDOVI’: Bivši kapiten Partizana u Čikagu, Jokić opet dobio ogromnu konkurenciju! (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.17 u 22:56

Danas se završava rok za ‘trejdove’ u NBA ligi, pa mnoge ekipe to koriste da se dodatno pojačaju pred nastavak sezone i plej-of.

Mnogi ljubitelji i poznavaoci košarke su u čudu usled poteza Denver Nagetsa da angažuju Roja Hiberta iz Milvoki Baksa, bivšeg ‘Ol star’ centra i reprentativca SAD, bez obzira što je pre samo nekoliko dana kod Nikole Jokića stigao i Mejson Plamli iz Portlanda.

Hibert ima 30 godina i već devet sezona je u najjačoj ligi na svetu. Lepo zvuči trojka na centarskoj liniji Jokić-Hibert-Plamli, ali je pitanje kako će to uticati na srpskog reprezentativca.

Kažu da je dobra konkurencija uvek zdrava, mada u NBA ligi to često ne važi, već znači smanjenu minutažu.

Još jedan bitan ‘trejd’ za ovdašnje ljubitelje košarke jeste odlazak Žofrija Lovernja u Čikago Bulse zajedno sa Entonijem Morouom i Kameronom Pejnom, dok je u Oklahomu otišao tandem Tadž Gibson i Dag Mekdermot.

Bivši kapiten Partizana nije se najbolje snašao u Oklahomi, koja mu je bila treći klub u NBA ligi, posle prošlogodišnjeg nošenja dresa Denver Nagetsa, pa ga je iz ekipe ‘istisnuo’ Nikola Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter