1
Košarka

FOTO: STARSPORT

KOD NAS NEIZVESNOST: A Španci već znaju ko će zaustaviti Tea na Eurobasketu…

Objavljeno: 23.02.17 u 14:02

Do Evropskog prvenstva u Finsokoj, Rumuniji, Izraelu i Turskoj ostalo je još tačno pola godine, a jedna selekcija već zna na koje NBA igrače može da računa.

Kod nas je još neizvesno da li će Nilola Jokić, Nemanja Bjelica i Boban Marjanović igrati za reprezentaciju Srbije na Eurobasketu, a španski selektor Serđo Skariolo već zna plejmejkere za turnir koji će njegova selekcija igrati u Rumuniji i Turskoj. Tako već znamo da će branilac trofeja u slučaju da igra sa Srbijom, Miloša Teodosića čuvati sa Rikijem Rubiom i Ćaćom Rodrigezom.

LEGENDARNI PLEJ PITA TEA: Miloše, mora li ta Amerika?

Riki je startni plejmejker Španije. To mogu sada da vam kažem, Rubio će biti startni plejmejker reprezentacije na Eurobasketu. Veom sam srećan što ću pored njega na klupi imati sjajnog El Ćaća (Rodrigeza) koji može da odradi sjajan posao.

BRZO ZABORAVLJEN PORAZ: Teodosić delio asistencije, Saša Obradović nije imao leka za Armejce (VIDEO)

Podsetimo, Španija se nalazi u ‘C’ grupi sa selekcijama Crne Gore, Hrvatske, Češke, Rumunije i Mađarske. U drugoj rundi ukršta sa grupom u kojoj se nalaze Srbija, Turska, Rusija, Letonija, Belgija i Velika Britanija.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter