7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EL: Karma je čudo – Crvena zvezda je za tri klase bolja od Galatasaraja! (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.17 u 20:36

Crvena zvezda ostvarila je novu pobedu u Evroligi, vrlo važnu, ali i vrlo ubedljivu nad Galatasarajem rezultatom 77:58.

Očekivale su se poteškoće za Crvenu zvezdu u ovoj utakmici Evrolige, iako je Galatasaraj odavno izgubio šansu, ali i volju da se bori za plasman među osam najboljih ekipa.

Svečarska atmosfera u vidu velikog broja navijača sa majicama sa likom Marka Ivkovića Jagode, ali i nagrade Ognjenu Kuzmiću za najboljeg igrača Evrolige u januaru, nije se odrazila na parketu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Čak ni moguće tenzije koje uvek izaziva dolazak Galatasaraja u Beograd nisu uticale na pulene Dejana Radonjića koji su od starta krenuli da menju rivala.

Ponajviše Branko Lazić koji je u prvom poluvremenu pogodio četiri šuta za tri poena iz isto toliko pokušaja, a meč završio sa 5/5 za tri, što mu je verovatno najbolji šuterski meč u karijeri. U Evroligi sigurno.

(Izvor: youtube / Magic mandrak)

(Izvor: youtube / WM Media)

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Posle prvih 10 minuta Zvezda je imala tri poena prednosti, ali je već u drugoj deonici otišla na plus 19 dobivši taj deo igre sa čak 28:12. Dovoljno je već tada svima bilo jasno u kom smeru je otišla ova utakmica.

Konstantno je Dejan Radonjić tražio od svojih igrača ad grabe i igraju maksimalno, i verovatno je bio jedini u dvorani koji se izrazito nervirao (izuzev gostiju), a dok su se svi ostali vrlo dobro zabavljali.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Šansu su već u trećoj deonici dobili igrači sa manjom minutažom, a među njima bio je i Boriša Simanić koji je konačno dobio šansu da zaigra u Evroligi.

Na kraju vrlo ubedljiva pobeda crveno-belih rezultatom 77:58, uz 17 poena Branka Lazića, 16 Ognjena Kuzmića, a 12 Marka Simonovića.

U timu Galatasaraja jedini dvocifren bio je Vladimir Micov sa 11 ubačenih koševa.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda – Galatasaraj 77:58 (20:17, 28:12, 16:13, 13:16)

Dvorana: Aleksandar Nikolić
Gledalaca: 7.000
Sudije: Perez Pizaro (Španija), Zamojski (Poljska), Silva (Portugalija)

Crvena zvezda: Volters 2, Tompson 10, Mitrović – , Lazić 17, Dobrić – , Simonović 12, Rakićević, Dženkins 11, Gudurić 2, Jović 6 (8 asistencija), Kuzmić  16 (8 skokova), Bjelica 1.

Galatasaraj: Preldžić 4, Micov 11, Fitipaldo 8, Tajus 1, Korkmaz 5, Šilb 2, Hačijeva, Plajs 2, Dej 8, Guler 8, Dibler, Koksal 5.

[/stextbox]

Rezultati by SofaScore

0
0

7 Komentara

  1. SVE je to nebitno s’obzirom da nisu nosili majice sa porukom STOP RASIZMU, kao i povezane CRVENE marame sa glavom i dve ukrstene koske (simbol TOKSICNOSTI tj. OTROVA) i sa jasnim ogradjivanjem od trenutnog ‘budjenja’ neonacisticke i fasisticke svesti i retorike kod dela nazadnih ‘lica’, kao i podrske OTROVANIM KOSARKASIMA KKP !!! STOP FASIZMU I NEONACIZMU, STOP RASIZMU I TROVANJU PREMA SD PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter