8
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DVE RAZLIČITE SLIKE: Radonjić žali zbog povreda, Ataman držao nikad kraću konferenciju

Objavljeno: 23.02.17 u 21:40

Treneri Crvene zvezde i Galatasaraja u različitim raspoloženjima održali su svoje konferencije posle utakmice koju su crveno-beli dobili sa 77:58.

Neuobičajeno, prvi se na konferenciji za medije pojavio domaći trener, Dejan Radonjić.

– Dobar meč smo odigrali. Dobrom odbranom smo izgradili samopouzdanje, i kontrolisali meč do kraja. Pobeda dobija na značaju uzevši u obzir sve okolnosti. U poslednje vreme postoji mišljenje da uvek moramo da budemo dobri, uprkos svim dešavanjima. Ali uspeli smo da prevaziđemo sve, i dobijemo zahvaljujući navijačima – izjavio je Dejan Radonjić.

Zatim se usled novinarskog pitanja dotakao i forme, koju nije želeo da komentariše, jer Zvezda ima problema sa povredama dosta igrača.

– Nerealno je pričati o formi kad je šest igrača povređeno. Misle da uvek možemo da pronađemo način da budemo dobri, što nije lako. Danas smo igrali dobro, uprkos svemu. Nadam se da će nas povrede mimoići, kako bismo osvojili ono što nam je glavni cilj – ABA ligu i domaće prvenstvo – izjavio je Radonjić i dodao:

– Nije realno da svi budu spremni pred Bamberg.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle Radonjića, pred novinare je izašao i trener Galatasaraja Ergin Ataman.

– Nije lako igrati u ovoj atmosferi, u prvom poluvremenu smo bili loši, Zvezda je sa Lazičem odlično otvorila meč, onda se razigrao Simonović. U drugom poluvremenu smo igrali sa drugom postavom. Pa je Zvezda lako privela meč kraju – bio je izuzetno kratak Ataman.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Strahinja Nikolić

0
0

8 Komentara

  1. Cuj ovog nije dao podrsku hahahaa oni jos nisu shvatili da su mali, da nas nezanimaju…a po komentarima doticnog, vidi se sta mu je i ko u mislima…CRVENA ZVEZDA

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne mogu da verujem da milogorac kao i niko iz naturalizovanog crvenog frankenstajna NIJE DAO PODRSKU OTROVANIM KOSARKASIMA KK PARTIZAN, kao i STOP RASIZMU prema (gle cuda opet..) FUDBALERU FK PARTIZAN …’SLUCAJNOST ILI NE..’ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter