3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Koji god tim da igra cilj je drugo mesto na Jadranu!

Objavljeno: 23.02.17 u 16:55

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da se situacija u ekipi nije promenila i da će košarkaši koji budu igrali morati da obave posao i za one odsutne.

– Poznati su učesnici plej-ofa, ali borba oko pozicija traje do poslednjeg kola. Naša situacija je svima poznata. I neće se promeniti za meč protiv Zadra… Ko god da bude u timu sutra, moraće da radi posao i za one koji ne mogu da igraju – rekao je Džikić za klupski sajt.

PITANJE DANA: Koga je sinoć u Pioniru pratio skaut Detroita?

Košarkaši Partizana igraju u petak od 18 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ protiv Zadra, utakmicu 23. kola Jadranske lige. Crno-beli u poslednjih desetak dana imaju problema sa sastavom zbog bolesti igrača, ali i trenera Džikića. Utakmice su propustili Vil Hečer, Vanja Marinković i Miloš Koprivica, Džikić nije vodio ekipu, a probleme imaju i nekolicina drugih igrača.

Krilo Partizana Mihajlo Andrić je u timu uprkos zdravstvenim problemima koji ga muče još od četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća.

– Još četiri utakmice su pred nama do početka polufinala i svaka od njih može biti odlučujuća kada je u pitanju pozicija sa koje ćemo u plej-of. Borićemo se jedni za druge, za klub i za što bolji plasman na tabeli – rekao je Andrić.

NIJE LEPA SCENA: Čanak progovorio o jučerašnjem konfliktu sa Birčevićem (FOTO)

Partizan se bori za drugo mesto u Jadranskoj ligi. Crno-beli trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa 16 pobeda i šest poraza, Budućnost na trećem mestu ima 16 pobeda i sedam poraza uz utakmicu više, dok drugoplasirana Cedevita ima pobedu više.

Zadar je poslednji na tabeli skorom od sedam pobeda i 15 poraza i bori se za opstanak u regionalnoj ligi.

Ulaz na tribine na sutrašnju utakmicu je besplatan, dok karta za parter košta 500 dinara.

0
0

3 Komentara

  1. Ne preteruj sad i ti…realno je to da je Zvezda bez konkurencije i ubedljivo najbolja.Jedna klasa ispod nje je Cedevita i za nijansu ispod nje Buducnost.Vi ste po kvalitetu cetvrti ali posto Buducnost sa novim trenerom igra katastrofalno slabo,realno je ocekivati da vi budete ispred njih i budite presrecni trecim mestom,cak i kad bi igrali sa najjacim raspolozivim timom.To vam je limit ove sezone a Cedevita vas izbacuje u polufinalu jer je vec pokazala u dve tekme da je mnogo jaca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter