0
Evroliga

Foto: STARSPORT

‘POSLE BOJA’: Ataman priznao grešku, voli srpske igrače (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.17 u 11:29

Stara latinska izreka kaže ‘posle boja, kopljem u trnje’, Ergin Ataman je izazvao gnev kod navijača Crvene zvezde ali i cele srpske javnosti koju će teško oprati sa sebe.
Ne bi bilo čudno da sutra Delije Atamana ‘počaste’ zvižducima u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, to verovatno i sam Turčin očekuje.

Kako bi se tenzije pred sutrašnji meč Evrolige Crvene zvezde i Galatasaraja spustile, Vladimir Micov je za domaće medije govorio o tome kako se turski strateg pokajao zbog rečenog nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića:

– Bio sam u Istanbulu kada se to desilo. Svima nam je žao zbog toga. Igrači smo, trudimo se da gledamo naš deo posla. Znam da niko iz kluba nije želeo da se to desi. Dugo smo Erceg, koji je tada bio sa mnom u timu, i ja razgovarali sa Atamanom. Znam ga vrlo dobro, znam koliko voli naše igrače. Na kraju, pogledajte koliko nas je igralo u njegovim timovima. Dovodio je reprezentaciju u Srbiju. Napravio je grešku, ishitreno je dao izjavu, priznao je to. Neke reči ne možete da povučete, da zaboravite. Ali morate dalje, izjavio je srpski internacionalac.

ZVEZDA-GALATASARAY_07

I sam Ataman je u nekoliko navrata govorio o tome kako mu je dosta žao zbog izgovorenih reči, ali ona ‘teroristi’ upućena navijačima crveno-belih se neće tako lako zaboraviti.

Meč srpskog i turskog kluba je na programu sutra od 19 časova.

(Izvor: YouTube/SALE3672)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter