7
Evrokup

FOTO: YouTube

SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Invazija Grka na Beograd, Grobari spremili majice (FOTO)

Objavljeno: 21.02.17 u 20:19

Ako je suditi po grčkim medijima i forumima navijačke grupe Gate 4 u sredu se očekuje invazija pristalica PAOK-a na Beograd.

Liga šampiona nije isto što i Evroliga po kvalitetu, ali je FIBA dobila spektakl. Revanš meč Partizana i PAOK-a u šesnaestini finala Lige šampiona biće u centru evropske košarkaške scene. Beogradski crno-beli u bratskom derbiju brane dva poena prednosti iz Soluna 76:74, a čini se da nijedna od dve strane nije previše opterećena konačnim ishodom. Mediji u Grčkoj se više bave navijačima nego samom utakmicom.

Tako se na jednom od foruma može naći informacija da će u Beograd stići veliki broj navijača solunskog tima. Naime, njima će srpska prestonica biti samo jedna stanica na putu ka Gelzenkirhenu gde fudbalski klub igra revanš meč Lige Evrope protiv Šalkea. Govori se o tome da će put Nemačke krenuti oko 4.000 navijača, a da bi deo njih prvo trebalo da ‘skokne’ do Beograda. Grobari su već pripremili majice za doček ‘braće’.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Kada je reč o parketu, Grčki mediji se pozivaju na srpske kolege i pisanje da se Partizan nalazi u velikim problemima, to jest da su najbolji pojedinac iz Soluna Vil Hečer, sjajni Vanja Marinković i Stevan Koprivica pod visokom temperaturom i da verovatno neće na praket. Ipak, stiče se utisak da je rezultat svima u drugom planu…

0
0

7 Komentara

  1. Ja mislio da dolaze kosarkasi da se igra utakmica a oni spremaju kafane… Znaci i oni sami znaju da ste treca liga u kosarci pa sad ajde da se barem napiju…kad nema sporta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter