0
Košarka

SVANJAVA BOBIJU, SMRKAVA SE LEBRONU: Da li Boston pravi neki novi ‘Drim tim’? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.17 u 19:52

Kako se bliži kraj roka za trejdove u NBA ligi, tako glasine o jednom od trejdova koji bi mogli da propisno uzdrmaju čitavu ligu postaju sve jače.

Andre Dramond, verovatno najbolji košarkaš Detroit Pistonsa, mogao bi do četvrtka da postane košarkaš Boston Seltiksa, trenutno drugoplasirane ekipe Istočne konferencije.

I dok bi to sigurno Bobanu Marjanoviću donelo više prostora za igru, čini se da je verovatno najmanja pristalica ovog trejda – Lebron Džejms.

Dramond

Naime, Seltiksi igraju odličnu sezonu, ali je utisak da im nedostaje nešto kako bi „prelomili“ situaciju u svoju korist. A, uz Dramonda, te produžetak ugovora Ajzee Tomasa i dobar izbor pika na ovogodišnjem draftu, nije nemoguće Seltikse ponovo videti u borbi za najviši plasman.

Ipak, četvrtak je, iako blizu, još uvek dovoljno daleko da se stvari promene. Mada, pitanje je da li uprava Bostona sme da dopusti da propusti šansu da potpiše ugovor sa Dramondom:

(Youtube/FreeDawkins)

Pogotovo ako se uzme u obzir da ih Tomas posmatra pažljivo…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter