0
Košarka

NBA: Medžik Džonson ponovo među svojima! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 21.02.17 u 21:34

Medžik Džonson je tokom osamdesetih godina prošlog veka sa timom iz Los Anđelesa čak pet puta stigao do šampionskog prstena. Sada, 25 godina po završetku karijere, Lejkersi su mu ponovo dali „dirigentsku palicu“ u ruke.

Za razliku od perioda pre Olimpijskih igara u Barseloni 1992. godine, nakon kojih je saznao da je pozitivan na HIV, ovog puta neće na terenu predvoditi tim kao plejmejker, već sa mnogo odgovornije pozicije.

Naime, legendarni plej je dobio zaduženje u vidu čelne pozicije za košarkaške operacije ekipe iz „grada anđela“.

On je na tu poziciju stigao umesto Miča Kupčaka, koji je prethodne dve decenije vršio te dužnosti, a sve nakon što su Lejkersi na dobrom putu da, posle najgore sezone u istoriji kluba (prošle godine su imali 17 pobeda i čak 65 poraza), ostanu bez plej ofa (trenutno su pretposlednji na Zapadu sa 19 pobeda, sedam manje u odnosu na osmoplasirani Denver.

Videćemo kako će ovo uticati na tim, ali je definitivno lepo videti velikana kako se vraća onome u čemu je bio među najboljima svih vremena.

 

 

(Youtube/NBA Reel)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter