0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

EVROLIGA: Zvezda kažnjena rekordnom sumom, karte za Galatasaraj od srede!

Objavljeno: 21.02.17 u 17:40

Disciplinski sudija Evrolige ponovo je kaznio KK Crvena zvezda, zbog propusta na meču protiv moskovskog CSKA. Uprava poziva navijače na utakmicu sa Galatasarajem i moli da ne daju povoda za nove kazne.

Pred meč 23. kola Evrolige u kome će crveno-beli dočekati Galatasaraj na adresu kluba stigla je nova, treća po redu kazna zbog propusta sa meča u Beogradu.

Disciplinski sud Evrolige, kaznio je Crvenu zvezdu najvećom sumom u tekućoj sezoni, od čak 12 hiljada eura, zbog propusta na utakmici 15.kola sa moskovskim CSKA. Nakon kazni sa mečeva protiv Panatinaikosa i Fenerbahčea klub je na kazne ukupno morao da izdvoji 28,500 evra.

I pored činjenice da su pojedini argumenti koje je izneo klub u svoju odbranu uzeti u obzir, KK Crvena zvezda mts kažnjen je najvećom novčanom kaznom do sad, a rukovodstvo kluba moli nacijače da u narednim mečevima budu oprezniji i ne rade ništa što bi moglo da se podvede pod prekršaj.

NA RED SU DOŠLI ODLASCI: Iskusni fudbaler napušta redove Crvene zvezde!

-Disciplinski sudija Evrolige ponovo je kaznio KK Crvena zvezda, ovaj put sa 12.000 evra, zbog propusta nklub još jednom apeluje na sve koji dolaze na utakmice KK Crvena zvezda mts u Evroligi, i pored činjenice da je atmosfera koju prave naši navijači jedinstvena u Evropi, da se pridržavaju svih uputstava i apela, koje klub šalje pred velike evropske mečeve. Zbog sve više prekršaja i kazni koje stižu na adresu kluba, KK Crvena zvezda mts dolazi u apsurdnu situaciju da novac koji zarađuje od prodaje ulaznica i pobeda u Evroligi, praktično vraća u kasu te organizacije u Barseloni, i to u trenutku kada je finansijska situacija izuzetno teška!- navodi se na zvaničnom sajtu Zvezde.

Istovremeno klub oziva navijače da u što većem broju dođu na utakmicu sa Galatasarajem, za koju će ulaznice biti puštene u prodaju suta od 10h, na svim poslovnicama Eventima.

Crveno-beli će dočekati turskog predstavnika u dvorani „Aleksandar Nikolić“ a za ovaj meč koji je označen kao utakmica izuzetno visokog rizika, u prodaji će se naći mali kontigent karata, po nepromenjenim cenama:

Tribine 1300 rsd
Parter 4 i B 2000 rsd
Bela loza 2500 rsd
Plava loza 3000 rsd
Loza 3500 rsd
Počasna mesta 10000 rsd
Počasna mesta (bočna strana) 5000 rsd

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter