5
Košarka

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI SVET: Mačvanu ‘laskavo priznanje’, Dule doveo veliko pojačanje u Limož (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.17 u 18:15

Lepo priznanje za bivšeg krilnog centra Partizana i reprezentativca Srbije, veliko pojačanje za nekadašnjeg trenera crno-belih u francuskoj ligi.

Lepe vesti stižu sa ‘čizme’ gde je Emporio Armani naših Miroslava Raduljice i Milana Mačvana osvojio Kup Italije. ‘Krojači’ su u finalu savladali Sasari 84:74, a danas je ‘laskavo priznanje’ dobio srpski reprezentativac Milan Mačvan. Naime, njegovi poeni u poslednjoj sekundi četvrtfinalnog meča protiv Brindizija proglašeni su za potez celog turnira. Armani je u tom susretu slavio 77:75, a vi pogledajte Top 10 poteza Kupa Italije.

VEROVALI ILI NE: Bio je na meti Partizana, a sada je u Kini ubacio 73 poena u jednom meču (VIDEO)

Takođe, i iz Francuske stiže vest vezana za bivšeg trenera crno-belih. Naime, Duško Vujošević je dobio novo pojačanje u hvatanju poslednjeg voza u borbi za plasman u plej-of. Lomož je doveo Džozefa Džonsa iz Azada. Reč je o timu iz Irana gde je Amerikanac u proseku davao 15,2 poena i beležio 7,2 skoka po meča.

0
0

5 Komentara

  1. ZUFER AVDIJA-NAJVECA LEGENDA „ONE“-UGASENE KKcz OD STRANE DV I KKP !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Covek bi isto komentarisao i da je poceo u Hemofarmu ili Zitko basketu,samo je hteo da stavi do znanja da nije ponikao kod vas a vi ga svojatate,po vasem starom losem obicaju.

      0
      0
      Odgovori
  2. Kakav crno beli svet?
    Macvan ja poniko ako vas neko pita u Fmp.pa posle ugrao u Hemofarmu i Makabiju…
    Smesan naslov….

    0
    0
    Odgovori
    • Oni bi samo da prisvajaju i otimaju,kao što su uvek i radili.Lepo im je Grbović rekao da nisu izbacili kvalitetnog igrača iz svoje škole još od Miće Berića.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter