13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

A OVO STE ZABORAVILI: Evo odgovora navijača Zvezde na žalbe Grobara povodom suđenja! (FOTO)

Objavljeno: 20.02.17 u 10:09

Dosta bure među navijačima Partizana izazvala je situacija koja je verovatno i prelomila ovaj meč, a odnosi se na momenat pre nego što je Marko Gudurić uputio šut za ti kojim se Zvezda rezultatski odlepila.

Grobari ne mogu da se pomire sa situacijom u kojoj je Novici Veličkoviću sviran jedan diskutabilan faul u napadu, što je prouzrokovalo i tehničku klupi crno-belih.

Iz te situacije izrodio se još jedan sporni momenat, koji navijači crno-belih posebno ističu, a to u usitnjeni koraci Gudurića pre izbačaja lopte, za trojku koja je prelomila meč.

NAVIJAČI PARTIZANA POLUDELI: Da li je Gudurić napravio korake pre ključne trojke?! (VIDEO)

Ta situacija izazvala je bes kod Partizanovaca, koji su svoje nezadovoljstvo iskazali putem društvenih mreža, a istim putem dobili su odgovor od jednog Zvezdaša.

On je podsetio na sličnu situaciju samo u drugom smeru i trojku „ iz auta“ Predraga Drobnjaka koja je crno-belima donela pobedu u poslednjoj sekundi.

0
0

13 Komentara

  1. Koliko ste vi grobari bolesni… Jeste, Čović je bio glavni kuvar, namerno ste otrovani, da mi osvojimo kup… Zašto nikada ne prihvatite poraz? Koraci, a? Vaš bivši napadač, Aleksandar Mitrović, je prilikom sviranja nepostojaćeg penala rekao ‘Ako je sudija svirao penal, bio je penal.’ na tu temu ‘Ako sudija nije svirao korake, koraci nisu bili’ jbg, pokradeni ste. Bolesni ste svi, svi do jednog, vama je mržnja u krvi, naučite da prihvatate poraz, krađa od strane sudija je svakako neizbežna u vašu ili našu korist, ali treba biti čovek i pružiti ruku a ne samo pljuvati. Kao neko ko voli Zvezdu, mogu da kažem da vam svaka čast za borbenost i ako ste bili u problemima i sa 8 igrača, nosili ste se s nama do samog kraja, ali smo trenutno mnogo ispred vas, prihvatite to ‘institucijo’ 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako se to tako vraća onda u fudbalu nam dugujete 25 godina penal i ukradene tri titule(Muslin-Piksi,Stojanović i ovu zadnju Glođović)

    0
    0
    Odgovori
    • Ako pominjemo fudbal,tunam dugujete namanje 22 koje ste ukrali.Uzgred,da napomenem oko ove zadnje,kad je već pominješ,razlika u bodovima je bila 32 i slovima TRIDESET DVA.Da li bi vaša pobeda vredela 33 boda pa da nas prestignete.Eto,koliko nebuloznih komentara šaljete vi franjevci.Sine,vi ste bili u dubokom zamrzavanju prethodne sezone i tuko vas je ko je stigao,kakve veze ima Glođović sa time.

      0
      0
      Odgovori
  3. Dal’ si koraci ili ne, nije vise ni vazno, VAZNO je, da se OTKRIJE i obelodani sta je „UZROK“ MASOVNOM trovanju ‘samo’ kosarkasa Partizana na turniru KRK, a sto baca senku i sumnju na CEO turnir da je namesten i isceniran od strane glavnog „KUVARA“ „VIRUSA“ tj. TROVANJA !!!…………………………………

    0
    0
    Odgovori
    • Ovim putem bi jteo da pozdravim virus dervisizma koji vrti jednu te istu pricu vec godinu dana na ovim vestima. Prihvati poraz decko. I bolje navijaj za ove tvoje nego sto navijas protiv nas. Ne vidis da ti uprava krade klub i da sa tri drzavna sponzora ne moze da napravi rezultat vec krivicu svaljuje na zvezdu. Nemate podmladak nece mladi igraci da dodju kod vas jer su navikli da ih unistavate u korist francuza. Pozz

      0
      0
      Odgovori
  4. Dal’ si koraci ili ne, nije vise ni vazno, VAZNO je, da se OTKRIJE i obelodani sta je „UZROK“ MASOVNOM trovanju ‘samo’ kosarkasa Partizana na turniru KRK, a sto baca senku i sumnju na CEO turnir da je namesten i isceniran od strane glavnog „KUVARA“ „VIRUSA“ tj. TROVANJA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter