22
Košarka

FOTO: STARSPORT

GLAS VILA HEČERA: Otrovana hrana uzela mi je sve! (FOTO)

Objavljeno: 20.02.17 u 17:11

Jedan od najboljih igrača Partizana Vilijem Hečer oglasio se na Tviteru povodom zdravstvenih problema koji su zahvatili njegov tim u Nišu.

Kao što je poznato, Vilijem Hečer, ‘prva violina’ Partizana u napadu, nije odigrao ni minut u ovogodišnjem finalu Kupa Radivoja Koraća, a pred finale sa Crvenom zvezdom se zajedno sa Marinkovićem i Koprivicom vratio u Beograd na dodatno lečenje zbog, kako je u prvi mah preneto, stomačnog virusa.

Međutim, ispostavilo se da je on bio prouzrokovan salmonelom, odnosno, otrovanom hranom, zbog koje su probleme imali i trener Aleksandar Džikić, Mihajlo Andrić i Uroš Luković.

POSLE PORAZA U FINALU KUPA: Džamont Gordon isprozivao igrače Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Zato se Hečer oglasio putem društvenih mreža i napisao ono što mu je na srcu.

– Ovo trovanje hranom uzelo je sve najbolje od mene. Ali još uvek se borim. Molim vas, neka budem deo vaših molitvi – napisao je Hečer na svom Tviter profilu.

Nešto kasnije, u jednom odgovoru napisao je:

– Ne bih ovo poželeo nikome!

0
0

22 Komentara

  1. Svi ste vi mali cigancici koji ste poceli kosarku da pratite pre dve godine neznate pravila neznate pornice po pedeset razlike ali sviste vi mali

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa niste trovali Real,Barsu,CSKA …..ali poraz od njih ne boli. Cestitke igracima i treneru pobednicke ekipe,ali i veliko postovanje za borbenost igraca Partizana u ovakvim okolnostima.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije im nista,prave od sebe mucenike!!!Prodaju pricu svojim tuznim navijacima kako bi sto lakse podneli raspad sistema u kome se nalazi klub!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije valjda da je to sto si se pos*** bilo najbolje od tebe?

    Zelim ti samo dobro zdravlje i brz oporavak.

    Sto se Nisa tice, mogli ste da nastradate samo od ljute papricice i mozda neoprane ruke, sve ostalo je prozirna laz, u vasem fazonu.

    0
    0
    Odgovori
  5. Cuveno prolece je krenulo nesportskim udarima u svim sportovima po Partizanu. Da li ce ona neinteligentna gromada od predsednika Partizana shvatiti s kim tikve sadi(ruca) i na sta su sve spremni da stignu do cilja??? Pa oni su i grb i ime i adresu prodali i promenili samo da bi postigli cilj,a sta protivnici od njih da ocekuju?! Ljuljali su koseve ,bacali svinjske bubrege,krali i otmali pehare,dvaput za zelenim stolom usli u EL,prvi otrcali u Jadransku ligu,menjali LIB i PIB-ove,potrosili 60 a zaradili1 mil e,fizicki odstranili (pomocu neinteligentnog) prepreku ka osvajanju bilo cega(DV) da bi se opravdala pljacka narodnih para dok isti svaki dan skace sa mostova,spratova ili ubija sebe i svoje bliznje zbog „dobrog“ zivota….i ovaj gromadni bi sa njima o SPORTU???

    0
    0
    Odgovori
    • Аууу ал’ сте ви болесни! Мада, где „гуру“ уђе и изађе, после њега остаје пустош. Клуб нема ни за храну играчима, једу по киосцима. Лично видео у Ниша!

      0
      0
      Odgovori
  6. Hec brate Grobari su uz tebe i sa tobom, kao i sa Vanjom, Koprivicom, Dziletom, lukovicem..a ovo je upravo potvrda onoga sto sam u vise navrata pisao, DA JE OVO-TROVANJE HRANOM „SAMO“ IGRACA PARTIZANA, STO JE NEMOGUCE DA JE „SLUCAJNO“ !!! „KUVAR“ MORA BITI UHVACEN I JAVNO IZLOZEN OSUDI NARODA I KAZNJEN ZA POKUSAJ UBISTVA KOSARKASA SVETINJE !!! STOP UNISTAVANJU SD PARTIZAN, NJEGOVIH IGRACA, NAVIJACA, SPORTSKIH RADNIKA I TRENERA (DV)…STOP TERORU I DIKTATURI !!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Hec brate Grobari su uz tebe i sa tobom, kao i sa Vanjom, Koprivicom, Dziletom, lukovicem..a ovo je upravo potvrda onoga sto sam u vise navrata pisao, DA JE OVO-TROVANJE HRANOM „SAMO“ IGRACA PARTIZANA, STO JE NEMOGUCE DA JE „SLUCAJNO“ !!! „KUVAR“ MORA BITI UHVACEN I JAVNO IZLOZEN OSUDI NARODA I KAZNJEN ZA POKUSAJ UBISTVA KOSARKASA SVETINJE !!!…………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  8. e sad lepo da se i ovo utvrdi kako to da su se otrovali samo igrači partizana i rade zagorac iz mege a svi ostali zdravi znaci cilj je bio potrovati igrače partizana da bi limenke osvojile kup.

    0
    0
    Odgovori
    • Ahahaha ma da otrovala vas kuvarica to je Čovićeva šurnjaja,au kakve ste vi bolesne glave,manija gonjenja,cia,arapi,ahahaha jujujuju.

      0
      0
      Odgovori
        • Kao prvo,ekipe nisu morale biti u istom hotelu nego svako bira gde ce da bude smesten.Kao drugo,svaka ekipa ima svog doktora ili nutracionistu,koji propisuje jelovnik ekipi za svaki dan,sto znaci da uopste nisu morali da jedu istu hranu.Kao trece,nijedan vlasnik hotela ne bi zeleo da se njegov hotel pamti po nekom trovanju jer je to najgora reklama za njega i sigurno ne bi dozvolio da neko namerno to uradi.Desava se da se odredjenim namirnicima nadje nesto pokvareno,sto mu je istekao rok ili slicno i da prilikom obroka zarazi nekoliko ljudi koji su jeli tu hranu ali ne mora da znaci da ce se svi odreda zaraziti.Koliko ste glupi i ograniceni u svemu vidite teorije zavere.Zvezda se time nikad ne bi bavila jer bi vas tukla i bez pola svog tima.Ako je do sad razbila Real,CSKA,Fener,Pao,Makabi,Barsu,Baskoniju itd.zasto bi od vas koji igrate evropsko trecerazredno takmicenje zazirala.

          0
          0
    • Kuvari, hrana, Covic, Vucic, Djordi sve je to protiv mocnih franjevaca, sve je to namesteno, sve se planski radi, jer kako bi se kk „svetinja“ casovi ljubavi, uspomene drugarije srusila. I samo da dodam da su krivi jos Udba Ozna Kgb Db Jso Vojska , a i cia je umesala prste u unistenje franjevaca.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter