12
Košarka

FOTO: STARSPORT

PO SAZNANJIMA MUP-A: Grobari spremaju velike nerede za večerašnji derbi (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.17 u 14:10

Svaki ‘večiti derbi’ je utakmica visokog rizika.
Niš je danas na nogama, sve je u znaku večerašnjeg duela Crvene zvezde i Partizana.

Nakon što su crveno-beli savladali FMP, a Partizan Megu, u polufinalima, zakazano je finale u kojima će beogradski klubovi odmeriti snage.

Po nezvaničnim informacijama kojima raspolažu MUP Srbije i Žandarmerija Niša, navijači Partizana spremaju nerede za utakmicu koja će odlučiti šampiona Kupa Radivoja Koraća.

Bez sumnje, MUP i Žandarmerija će se postarati da svim raspoloživim snagama stane na put eventualnom sukobu dveju zaraćenih strana.

Meč počinje u 21 čas u dvorani ‘Čair’.

0
0

12 Komentara

  1. A, ja pomislio da su saznali ko je ubica one pevačice iz aprila 2016 !!!!!!?????
    Jedna država, jedan vođa , jedan tim !!!
    Da i pomislio sam da su saznali koji to virus napada crno-belu boju ! Drugi poraz za dve nedelje , mezimice , raspršio bi dugo gradjene iluzije o velikom FMP-eu, ko to sme dozvoliti …..!!!??????

    0
    0
    Odgovori
  2. Чим почну са нередима, одмах ухапсити главне актере гробарске и испразнити халу! Нећемо због таквих да кваримо витешку борбу вечитих. Они су одавно прешли границе здравог разума.

    0
    0
    Odgovori
    • Oduvek je Niš bio crveno beli i Zvezdin grad,trenutno je Zvezdin i biće uvek Zvezdin grad.Ako se organizuje kolona od 100-nak seljaka sa Trošarine,pridošlih iz Zaplanja,da idu ulicom do hale,to ne znači da je njihov grad,kad zvezdaša ima duplo više.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ne dozvoliti bagri ni da pridje hali…izolovati ih negde,kako zasluzuju u neki kavez i neka cekaju kraj utakmice.Moze na nekoj tribini stadiona Radnickog,to je jedno pored drugog na 30-tak metara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter