60
Košarka

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI PARTIZANA POLUDELI: Da li je Gudurić napravio korake pre ključne trojke?! (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.17 u 23:20

Igrač utakmice i ‘X faktor’ finala Kupa Radivoja Koraća bio je Marko Gudurić, ali je tek posle meča pala sumnja na njegovu verovatno odlučujuću trojku.

Momenat koji je pokrenuo seriju Crvene zvezde ka dvocifrenom vođstvu i konačnom odlepljivanju od Partizana bila je trojka Marka Gudurića sa devet metara na isteku treće deonice.

Međutim, navijači Partizana izrazili su svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama jer smatraju da je krilo Zvezde napravilo grešku u koracima, odnosno, tri koraka pre izbačenog i pogođenog vrlo teškog šuta.

Kakvo je vaše mišljenje i da li bi ishod bio drugačiji da u ovoj situaciji Gudurić nije poentirao?

(Izvor: youtube / Magic Moment)

0
0

60 Komentara

  1. Nicija nije gorela doveka, pa ce tako biti i sada.
    Limenke nikad jace, Partizan nikad slabiji, ali kolo srece se okrece.
    Oni jos ovu, i mozda sledecu sezonu, i to je to.
    Parni valjak ce opet da melje!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo nije ništa, tek ima da vam naplatimo za onu tuču i suđenje sa 6 tehničkih, od prošlog puta. Ono je bilo brutalna krađa.

    0
    0
    Odgovori
  3. koraci ko kuca pricate o trojci drobnjaka a vi u to finale niste ni trebali da udete jer su vas sudije pogurale u polufinalu protiv hemofarma svirajuci nepostoje ci prelaz suputu i

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ste najmanje 10 titula od tih 13 u nizu,osvojili samo zahvaljujući sudijama i ostalim zakulisanim radnjama pa nikom ništa.Trojka Drobnjaka je direktno odlučila prvenstvo a nakon ove trojke Gudurića ste imali 10 min.da preokrenete rezultat ako ste bolji i poenta je u tome što niste ali ste jedinu šansu ove sezone videli u ovoj jednoj utakmici jer u dve ili tri dobijene,nemate ni teoretske šanse i to sad boli više od svega jer 3 godine bez ijednog trofeja je tužno a tek će biti,još dugi niz godina.

      0
      0
      Odgovori
  4. Glodari smesni ste… pa i da su koraci, opet bi izgubili. Ja za sve ove godine ne mogu da se setim da je neko od vas priznao poraz i cestitao. Vi ste sramota i cancer srpskog sporta!

    0
    0
    Odgovori
  5. Sve i da su bili koraci,ta trojka je mozda prelomila utakmicu ali mozda…imali ste citavu cetvrtu cetvrtinu i da ste bolji,vi bi ste stigli i prestigli a mi smo otisli na 12-13 razlike.To bi bila i jedina greska sudija u Zvezdinu korist,sve ostale su bile na njenu stetu u vidu nepostojecih faula sviranih Dzenkinsu i Lazicu.Drobnjakova trojka iz auta je direktno odlucila prvaka i nije bilo vremena za vadjenje pa niko nije toliko kukao.Vi ste cirkus Medrano,prvo se radujete nebitnoj pobedi u derbiju,kao da ste postali prvaci Nba lige a sad kukate na sav glas,kao da ste ispali iz lige a ne da je bila samo jedna trojka na kraju trece cetvrtine.

    0
    0
    Odgovori
  6. Na stranu sto se kosarka igra 40 minuta, ja koliko vidim mi bi dobili i za 30 bez ove trojke!? Al posto vidim da avangarda broji faulovi, ako nije problem da prebroji i Dzenkinsove. Poseban akcenat na tehnickoj, ako moze da se uporedi sa reakcijama Andrica, Velickovica, Majstorovica, Bircevica, Ratkovice…. Samo bre placete ko neke zene…

    0
    0
    Odgovori
  7. Ko zna da broji pogleda usporen snimak i izbroji dva koraka u stranu ko ne zna to mu je 4…i vi primite 3 sec pred kraj 3/4 trojku kako kazete sa koracima a onih 10 minuta sta radite??Izgleda se kod vas basket igra 30 min a ne 40 kao kos Ace petrovica…da se igra 10 minuta vi bi ste ovu tekmu pobedili jel tako?

    0
    0
    Odgovori
  8. Imam ja drugara „grobara“ Kad u fudbalu Partizan pobedi sa golom razlike, ja mu čestitam bez komentara. Kad Zvezda pobedi sa tri gola razlike, on počne priču o sudijama, neiskorićenim šansam i sl. To je ta razlika između nas i njih.

    0
    0
    Odgovori
    • To im je tako zajednicko! Jednostavno ne mogu da prihvate cinjenicu da smo za tri klase bolji. Zagojeni su mrznjom! Kao i od samog nastanka, nastali da bi nastala mrznja i podela srpskog naroda, pa do dan danas.

      0
      0
      Odgovori
  9. Poludeli?Da se nisu nečemu nadali?Nema više 6 tehničkih u njihovu korist i minimum 10-tak „ničijih“lopti u njihovu korist da sviraju sudije.Doduše,napunili su Dženkinsa nepostojećim ličnim greškama i dodelili mu samo jednu tehničku ali to je podnošljivo.Razumem što ih ovoliko boli jer su jedinu,doduše teoretsku šansu,imali na ovoj utakmici,gde samo ona rešava trofej jer u svakom,eventualnom finalu na dve ili tri utakmice,nemaju šta da traže i ni teorija nije u igri.

    0
    0
    Odgovori
  10. Ajde da ponistimo tu trojku,ako je sporna i da bude samo 7 razlike,jel moze?Mada nema potrebe da kukate jer bi Gudura dao jos jednu u nekom od narednih napada i opet bi vam se isto uhvatilo.
    Niste se valjda nadali da mozete da dobijete tekmu?

    0
    0
    Odgovori
    • Tipican poznavalac kosarkaske igre, sa trogodisnjim iskustvom pracenja iste. Molim drzavu da se ustali sa finansiranjem drzavnog projekta u jednom sportu, da im simpatizeri ne bi bili zbunjeni koji sport prate, kada su vec zbunjeni oko imena kluba. Tri godine vaterpolo pa gasenje, sada tri godine kosarka, kraj se nazire vec na kraju sezone kada ostanu bez Evrolige, taman nauce pravila, sve se promeni.

      0
      0
      Odgovori
      • Ovde si jedino ti zbunjen i prso ko kristal piksla.Drzava je tvom malom klubu i svom projektu placala godinama a klub njoj nista sta je bio obavezan.Kosarka nije pocela od tog datuma vec mnogo ranije a ovo sada je tek pocela serija,tri godine ste bez ijednog trofeja a bicete minimum jos dve decenije.

        0
        0
        Odgovori
      • Opet ti sa istim spin odgovorom…evo opet i ja koji pratim kosarku od 1945 – znam da je tvoj partizan osvojio 2 titule u SFRJ (prvu tek 1976), dok ih je Zvezda imala tuce, sto se kaze…takodje nije vas bilo ni 90-tih…tu su Buducnost i Zvezda dominirali….ti pratis kosarku od 5.oktobra 2000, a pričaš ono što te svrbi!

        0
        0
        Odgovori
    • Uveli nova pravila,tako da ako se šutira preko 9 metara i još u zadnjoj sekundi trećine,korak više se ne računa i gleda se kroz prste.

      0
      0
      Odgovori
    • niste se bunili kada je Drobnjak dao trojku za pobedu iz auta u zadnjoj sekundi…. sve i da su koraci sada je doslo nase vreme glodari

      0
      0
      Odgovori
  11. За оно што је Џенкинсу досуђена техничка Величковићу је у току утакмице требало дати бар три. 2.Фаул у нападу где се Величковић баца у линију кретања Зввездином играчу(мислим Симоновић) 3.напад Гордона на Томпсона после очигледног повлачења за дрес наравно без санкције и тако даље. Благо речено судује су биле наклоњене глодарима али све је то џаба не можете ништа. И на вашу жалост неће се на овоме завршити.

    0
    0
    Odgovori
  12. A jbg koraci jesu ali ‘Step bek’ je praktično nastao u Nba i gotovo je nemoguće izvesti ga bez koraka viška… Isto kao roling na ulazu… Kriva su pravila koja su danas postala dvosmislena, a nekad su u košarci bila striktna. Pravili su masovno korake i Partizanovi igrači, naročito Gordon pri pivotiranju, pobjeda je zaslužena, budimo realni.

    0
    0
    Odgovori
  13. Ova tekma nije bas bila nebitna kao ona pre dve sedmice jer se dodeljivao prvi trofej i sve je ovo normalno,pobedio je bolji,doduse sad je pobednik igrao sa 50% snage u odnosu na prethodnih 25%,dok je protivnik opet bio na 200%.Hvala lepo i dovidjenja…

    0
    0
    Odgovori
  14. Ma jok. Kolo lik odigra. Ovo je odlucilo utakmicu faul Gordona u napadu gdje je Simonovic pao ko pokosen i ova trojka gdje su bili ocigledni koraci. Ali na veze Zvezda je bolji tim nema sta,Partizan se borio koliko je mogao. Sa skracenom rotacijom tri vezane utakmice,bez najboljeg u timu,ginuli su na terenu i za to im skidam kapu. Momci svaka cast!

    0
    0
    Odgovori
  15. Neverovatno, kriminalno i sramotno ‘sudjenje’ po direktivi i u reziji malih ‘organa’ !!! Zar i sad, kada je CRNO-BELA Svetinja i najuspesniji kk Srbije SVIH VREMENA u efermenom polozaju u odnosu na kk frankenstajn projekciju podele i razjedinjenja Srb. (sto je i krajnji cilj organa segregacije i unazadjenja tj. ponistenja Srp. roda..)kkczfmp, i to jos u trenutku kada su SAMO nasi igraci OTROVANI HRANOM NA CELOM TURNIRU ..???!!!!!!! DA NAS JOS UZ POMOC SUDIJA POKRADU I PORED DESETKOVANOG SASTAVA..??!!! TO SAMO MOGU MALI „LJUDI“ GODINAMA PONIZAVANI I SA TESKIM DUSEVNIM I MORALNIM PROBLEMIMA !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!! GROBARI SU SE VRATILI NA VELIKA VRATA I ODRZALI SVIMA CASOVE LJUBAVI PREMA VOLJENOM KKP !!!
    PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pise u pravilima kako komentari napisani velikim slovima se nece objaviti a ovakav bolestan komentar pustate?

      0
      0
      Odgovori
    • Reko sam ti jos pre dve nedelje a podsetio te pre par dana,da ces u nedelju posle pola 11 da ides u svoju misju rupu i da se ne pojavljujes.Ovde nema pustanja,sine,radilo se o trofeju i bolji pobedjuje.Ajde pokukaj jos malo pa mrs u rupu.Sad vam sudije krive a nisu bili krivi kad su pre dve sedmice sudile sve u vasu korist.Niko ne pominje sto su Djenku napunili faulovima,za 3 min.3 licne i kasnije mu dodelile cetvrtu nepostojecu i plus tehnicku petu.Tad vam bilo lepo a izmisljate korake i svakojake gluposti.

      0
      0
      Odgovori
    • Tebe smo cekali… Hajde polako: „kme,jao, trt, slin, pa to je nepravda, zavera, Coki, bankomat, cia, Bia, Vucic, pa jedno umobolno „.!.XXAAXXAAXXAA.!.“ Budalo.

      0
      0
      Odgovori
  16. Mala ispravka, sumnja nije pala posle utakmice, nego se odmah videlo da je covek napravio korake. To se videlo na tv snimku, to su videli igraci Partizana, jer se videlo da Novica pokazuje korake sudijama. Inace, veceras sam prvi put u zivotu video da je moguce da igrac koji ima loptu i vodi napad, napravi namernu licnu gresku. To je verovatno novi izum genijalaca koji vode srpsku kosarku, na celu sa Danilovicem koji se udruzio sa djavolom samo da bi imao neku funkciju, pa taman cena toga bila i potkradanje kluba koji mu je dao sve. Sto se tice igraca i strucnog staba KK Partizan, svaka cast i nemamo pravo ni na kakvu zamerku. Uz sve probleme odlicno odigrane tri utakmice, da je bilo posteno sudjenje mozda bi dosao i trofej, mozda ne bi ni tada, jer je razlika u kvalitetu FMP2 i Partizana toliko mala da najmanji detalj moze da odluci. Ako taj detalj u Jadranskoj ligi bude na nasoj strani, ova oteta utakmica vise nikoga nece boleti.

    0
    0
    Odgovori
    • Da neko nema ni trunke mozga,videli smo u ovom komentaru.Da nisu opet bili upleteni cia,bia,kgb,nlo i ostali mrzitelji malog kluba,poteklog iz zagorja?Videces na kraju nase lige kolika je razlika i dal ce imate neke sanse,posto u Aba ligi finale igraju Zvezda i Cedevita.pa ce te biti uskraceni kukanja.

      0
      0
      Odgovori
      • Sta ja tebi da objasnjavam o kosarci kada ti taj sport pratis tri godine koliko postoji i tvoj novoformirani klub. BIA, CIA, KGB, gepeci i trojke iz auta, su vasi izgovori i ako je nesto dobro u tome sto je FMP2 pobedio je to da necemo morati da citamo glupa i isfrustrirana saopstenja, koja se pojavljuju posle svakog poraza. To kolika je razlika izmedju ekipa videlo se na poslednje dve utakmice gde su bukvalno sitnice odlucivale, ali rekoh vec sta da ti objasnjavam, sa tri godine tvog staza pracenja kosarke i pre toga tri godine staza pracenja vaterpola. Ko zna, mozda sledece godine predjes na skvos, tu se jos niste oprobali.

        0
        0
        Odgovori
        • Vidiš ti kako boli udruživanje ???? Bilo je vaše 10 godina , sada ste prošlost . Kme , kme , kme ……

          0
          0
        • Naravno da ti meni ne možeš da objašnjavaš ništa o košarci jer ja je pratim više nego što ti imaš godina,verovatno.Po tvom niku bih rekao da si šalabajzer koji ne vidi dalje od nosa i misli da je košarka počela od dosmanlijske vlasti i kad je Tadić pokazivao mišice u hali,dok vam je punio račune državnim parama.Pamtim još Duci Simonovića,Slavnića,Kapidžića,Kićanovića,Dalipagića i ti sigurno nemaš prava da mi držiš pridiku o ovoj igri.O kvalitetu timova je izlišno diskutovati sa tobom a videćeš na kraju sezone,kad budeš ponovo plakao,kolika je razlika.

          0
          0
        • Zaboravio si samo da navedes da su vama utakmice sa Zvezdom utakmice godine, a nama trening za evro ligu. Kad izgubite to je FMP, kad pobedite to je Zvezda.

          0
          0
        • Ja pratim kosarku od 1945…znam da je partizan osvojio 2 titule u SFRJ, dok ih je Zvezda imala tuce, sto se kaze…takodje nije vas bilo ni 90-tih…tu su Buducnost i Zvezda dominirali….ti pratis kosarku od 5.oktobra 2000.

          0
          0
        • onda sigurno znaš da je pola tih „titula“ osvojeno na vikend turniru od četiri ekipe (tri utakmice9 gde se računalo i neršeno,da se igralo na terenima na kalemegdanu,da je tri titule osvojeno boljom koš razlikom …čoveče lopta nije odskakala na šljaci .o kojoj košarci i titulam ti pričaš.posle tog skoro tuceta titula ste dominirali kada?do gašenja kk zvezda i preimenovanja fmp-a u nešto slično ste osvojili sve ukupno tri titule.smešan si.

          0
          0
      • Tvoj trenutni klub panteru je fmp, a onaj sto su ti ugasili je osnovan u zagrebu, i u prvoj petorci igrali svi hrvati. Toliko o tome i o sakrivanju istorije! A sto se tice utakmice skroz je nebitno, naravno da cete biti prvi kad vas nemilosrdno guraju vlasti i sudije. Jedan privatan klub u vlasnistvu najveceg lopova i zlotvora u savremenoj istoriji Srbije koji samo vama maloumnicima moze biti idol.

        0
        0
        Odgovori
  17. Kakvo bre misljenje. Ko pogleda snimak i ko zna da broji njemu je sve jasno. Neverovatno je da ovakve korake koji se vide sa Marsa, sudije ne vide. A novinari pustaju da se navijaci prepucavaju, jer ne smeju da napisu istinu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter