22
Košarka

PREKID U NIŠU: Novica Veličković molio Grobare da puste da se utakmica nastavi (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.17 u 20:43

Partizan je protiv Dunava otišao na velikih ‘plus 15’ – 50:35, ali su Grobari bacili senku na utakmicu u Nišu.

Naime, Grobari su sredinom treće četvrtine počeli sa pogrdnim skandiranjem porodici Čović posle čega je sudija Mrdak prekinuo utakmicu. Ona je nastavljena tek posle obraćanja kapitena crno-belih Novice Veličkovića koji je zamolio Grobare da prekinu kako policija ne bi ispraznila dvoranu. Grobari su se na kratko primirili, a potom ponovo počeli sa uvredama na račun porodice predsednika Crvene zvezde i meč je prekinut. Sada je nastavljen, a prednost Partizana je sve veća…

Izvor iz Niša: HotSport i Aleksandar Ilić/Jovana Jovanović)

0
0

22 Komentara

  1. ..i pored svih pokusaja i medijskih manipulacija, ekonomski ‘ubica’ moje zemlje i zovLa s’imunitetom NIJE USPEO DA SLOMI SVETI CRNO-BELI DUH PARTIZANA, naprotiv, njihovo moralno posrnuce od totalnog gasenja KK crvenog zla Ex Yu i ponovno ‘ozivljavanje’ crvenog frankenstajna od novca ‘stecenog’ na „mala vrata“ i (iz)rentiranjem crvenihhuliganasaserveranarikaca za ‘njegov ‘pojas spasa’, ALI pravljenjem ‘zivog stita’ za gazdu im tj. osnivaca kk mutanta NECE BITI NISTA, nit’ za njega, nit za kk frankenstajn, kao ni za „NJIHHH“.. .!. XXAAXXAA .!. PARTIZAN IZNAD SVIH !!!…………………………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
  2. ..i pored svih pokusaja i medijskih manipulacija, ekonomski ‘ubica’ moje zemlje i zovLa s’imunitetom NIJE USPEO DA SLOMI SVETI CRNO-BELI DUH PARTIZANA, naprotiv, njihovo moralno posrnuce od totalnog gasenja KK crvenog zla Ex Yu i ponovno ‘ozivljavanje’ crvenog frankenstajna od novca ‘stecenog’ na „mala vrata“ i (iz)rentiranjem crvenihhuliganasaserveranarikaca za ‘njegov ‘pojas spasa’, ALI pravljenjem ‘zivog stita’ za gazdu im tj. osnivaca kk mutanta NECE BITI, nit’ za njega, nit za kk frankenstajn, kao ni za „NJIHHH“.. .!. XXAAXXAA .!. PARTIZAN IZNAD SVIH !!!…………………………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
  3. ..i pored svih pokusaja i medijskih manipulacija, ekonomski ‘ubica’ moje zemlje i zovLa s’imunitetom NIJE USPEO DA SLOMI SVETI CRNO-BELI DUH PARTIZANA, naprotiv, njihovo moralno posrnuce od totalnog gasenja KK crvenog zla Ex Yu i ponovno ‘ozivljavanje’ crvenog frankenstajna od novca ‘stecenog’ na „mala vrata“ i (iz)rentiranjem crvenihhuliganasaserveranarikaca za ‘njegov ‘pojas spasa’, ALI pravljenjem ‘zivog stita’ za gazdu im tj. osnivaca kk mutanta NECE BITI, nit’ za njega, nit za kk frankenstajn, kao ni za „NJIHHH“.. .!. XXAAXXAA .!. PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori
      • Deki glupane jedan idi radi nesto pametnije nego sto ostavljas ovde 15 komentara….iskompleksirani „tastatura mangup“!

        0
        0
        Odgovori
      • Znamo sine koliko se iga jer smo je mi i izmislili na ovim prostorima.Iako ste,kao vojni klub i tada otimali igrace,prvenstva niste mogli kao u dosovsko vreme,ipak je to bilo mnogo postenije vreme.Zato ste i cekali titulu 31 godinu a za to vreme smo mi imali 12 osvojenih.To si morao da naucis,kao i to da kosarka nije pocela da se igra 1976.kada ste vi prvi put osvojili titulu.

        0
        0
        Odgovori
  4. Oni prosto ne mogu bez Zvezde,imam osecaj da vise razmisljaju o zvezdi nego o svom klubu,uzas nek igraju bez publike i onako nece proci megu.poyy

    0
    0
    Odgovori
  5. Strasno sta rade ti grobari… Oni su odavno presli meru zdravog razuma! Prozivaju Covica i njegovu porodicu zato sto je on za njih penicilin,nepremostiva prepreka.

    0
    0
    Odgovori
      • Glodare,imena se pisu velikim pocetnim slovom.!.
        Tako da je svaka dalja komunikacija sa tobom suvisna.!.
        Jer si nepismen.!.

        0
        0
        Odgovori
    • Radane, covic za partizan i GROBARE nije i nikad nece biti nikakav penicilin i bilo kakva prepreka…ON je kosarkas u pokusaju u kkp i bivsi grobar koji u proteklih 25 godina zbog partizana i duleta vujosevica prozive i dozive najvece sportske patnje… isto kao zvezda sa „ciganima“. pacenicki grobar-covic i kosarkas u pokusaju u kkp…sa zamrznutom-uspavanom zvezdom (u jurnjavi za uspehai kkp) i vodjom navijaca sa severa…proba da nadomesti patnju u proteklih 25 godina (Radeta, ti si mozda jos tada ucio da hodas). i danas na samo pominjanje partizana i DULETA VUJOSEVICA taj i takav covic sa navijacima i navijacicama: „ciganima“-pancerima-panterima-turskim delijama…ko moze vise ta imena: navijaca i navijacica sa adresama i imennima klubova da popamti…ko zna kako ce te se sutra da zoveta…za koga ce te da navijate..sa kojih adresa…u tom transu NE ZNANJA, MANIPULACIJE, LAZI, PREVARA i PLJACKI SADA ZIVITE…to ce jos kratko da traje…sta je 2 godine naspram 30 godina… ??? to mu dodje kao tokijo-TOYOTA kup koji osvojiste…samo vi „cigani“ na ovome svetu u tom periodu prvacima sveta sami sebe proglasiste…sreca pa FIFA postoji da vas demantuje…TAKO JE SVE STO URADISTE…ZA OVIH 72 GODINE. AMAN TURCI SRPSKE DRUMOVE NE ORITE…DOSTA VAS JE BILO.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter