7
AdmiralBet ABA Liga

KAKAV DOČEK ZA CRNO BELE: Devojčica iznenadila košarkaše Partizana poklonivši im njihove portrete! (FOTO)

Objavljeno: 17.02.17 u 13:30

Mlada Anđelija Krstić, čije radove ste već mogli da vidite na našem portalu, priredila je košarkašima crno-belih sjajan doček u Nišu.

Ona je isped dvorane „Čair“ sačekala Aleksandra Džikića i njegove izabranike i kao poklon im uručila portrete koje je lično oslikala za njih.

Birča portret

Partizanovi košarkaši nisu mogli da sakriju svoje oduševljenje ovim sjajnim poklonima mlade umetnice, a celu situaciju je objektivom zabeležio reporter HotSporta iz Niša, Aleksandar Ilić.

Džikić portret

FENOMENALNO: Devojčica crtežom objasnila šta se ‘dešava’ u glavi Teodosića (FOTO)

luković portret 3

Za uvećanje slike kliknite na istu.

0
0

7 Komentara

  1. ..NIS JE CRNO-BEO, KAO I CELA SRBIJA, ONA CESTITA, ORIGINALNA I SLAVNA, KOJA SE NE KLANJA, KOJOJ KICMA STOJI-PRAVO I NESAVITLJIVO PRED „ORGANIMA“ PODELE I IZDAJE !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! Gledas li judo i sotono…

    0
    0
    Odgovori
  2. ..NIS JE CRNO-BEO, KAO I CELA SRBIJA, ONA CESTITA, ORIGINALNA I SLAVNA, KOJA SE NE KLANJA, KOJOJ KICMA STOJI-PRAVO I NESAVITLJIVO PRED „ORGANIMA“ PODELE I IZDAJE !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! Gledas li judo i sotono…(Tears of a Clown-U.D.O…to je tvoj buduci potez, izdajnice..) !!!…………………………………………………………………………………………..,,,,,,,,,,,,,,,,,,………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  3. ..NIS JE CRNO-BEO, KAO I CELA SRBIJA, ONA CESTITA, ORIGINALNA I SLAVNA, KOJA SE NE KLANJA, KOJOJ KICMA STOJI-PRAVO I NESAVITLJIVO PRED „ORGANIMA“ PODELE I IZDAJE !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! Gledas li judo i sotono…(Tears of a Clown-U.D.O…to je tvoj buduci potez, izdajnice..) !!!………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter