6
Košarka

FOTO: STARSPORT

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: I Crvena zvezda na NBA ‘Ol Staru’!

Objavljeno: 15.02.17 u 19:33

Direktor KK Crvena zvezda Davor Ristović otputovao je u sredu u SAD, gde će prisustvovati tradicionalnoj NBA „All star“ utakmici za koju je klub sa Malog Kalemegdana dobio i zvaničan poziv od najjače košarkaške lige na svetu.

Ove godine tradicionalni ‘Ol star’ vikend održaće se u Nju Orleansu, a KK Crvena zvezda dobio je zvaničan poziv u sklopu sve intenzivnije saradnje koju crveno-beli klub ima sa NBA ligom, Evroligom i njenim partnerima.

Inicijalni kontakti uspostavljeni su u Londonu tokom prve polovine 2016. godine i sastanka Evrolige, kada je predstavnik KK Crvena zvezda bio gost kancelarije NBA lige za Evropu.

‘KUP GROZNICA’ I NEOČEKIVANA PROGNOZA: Bivši igrač ‘večitih’ dao prednost – Partizanu! (VIDEO)

Nakon toga je usledio poziv direktoru Davoru Ristoviću koji je danas otputovao u Nju Orleans sa ciljem da se upozna sa načinom rada u ovoj velikoj organizaciji.

Tradicionalni „All star“ vikend koje će svoje 66. izdanje imati u Luizijani, održava se od 17-19. februara 2017. godine.

0
0

6 Komentara

  1. Bravo Zvezdo!Partizanu dzaba sve što je osvojio u prošloj deceniji kad nikad nije bio stabilan,moderan i vrhunski organizovan evropski klub.Verovatno je da u budućnosti nikad više neće ništa ni osvojiti!Daleko si Zvezdo iznad njih i tvoje vreme tek dolazi!Nema više Svinjoševića da drži monopol,šamara igrače i davi sudije!

    0
    0
    Odgovori
  2. ..samo, morace pre ‘odlaska’ da od PEKmena ‘POZAJME’ GRB KKP, da ih, kada ‘odu’, oni iz NBA ne pocnu ismevati, kada shvate da je POGRESAN KK DOSAO IZ SRBIJE .!. XXAAXXAA .!. SAMO STE PLAGIJATORI I BLEDE KOPIJE NAJUSPESNIJEG KK SRBIJE SVIH VREMENA-KKP !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Srce kuca tika-taka, ulica je puna mraka, xaxaxaxaxaxa
      A mnogo ti je krivo pa vishe ne znash shta siroma da pishesha, xaxaxaxaxaxaxaxa

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter