1
Evrokup

FOTO: YouTube

PAOK NEUBEDLJIV PRED PARTIZAN: Crno-beli uz dosta muke do pobede u grčkom šampionatu

Objavljeno: 15.02.17 u 18:51

Košarkaši PAOK-a savladali su na domaćem terenu ekipu Lavria, rezultatom 85:80, u okviru 18. kola grčkog prvenstva.

Solunski crno-beli su se dobro namučili da dođu do novog trijumfa, kojim su zadržali četvrtu poziciju na tabeli.

Posebno je bila mučno prvo poluvreme, gde su najvećim delom bili u rezultatskom zaostatku ali su u nastavku ipak došli do preokreta, najviše zahvaljujući američkom dvojcu Mekfaden-Sajbert.

Upravo je Tadus Mekfaden i postigao prelomne poene na meču, kojim je PAOK na pola minuta pre kraja otiša na 84:80, što su do kraja zadržali i upisali 10 pobedu u prvenstvu.

Pomenuti amerikanac je postogao ukupno 16 poena, dok je Džordan Sajbert bio najefikasniji sa 21 poenom. Klint Kletnon je utakmicu završio sa dabl-dabl učinom, sa 15 poena i 11 skokova.

Ovo je Solunjanima bila poslednja utamica pred put u Beograd, na megdan Partizanu u Ligi šampiona, koji je na programu 22. februara, a jasno je da sa ovakvom igrom neće imati nikakve šanse u grotlu „Pionira“.

0
0

1 Komentara

  1. Kakvi li su tek ti,koje su oni pobedili?Sigurno najslabija ekipa,koju sam ove sezone gledao u jednom meču je Paok.Za njih su Karpoš i Mornar baš jake ekipe,čak su i Zadar i Krka,po meni najslabiji sastavi Aba lige,za nijansu bolji od Paoka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter