3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ: To može samo oboleli um, ali osvetićemo se!

Objavljeno: 15.02.17 u 09:46

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je juče o morbidnom ponašanju navijača Galatasaraja koji su se juče ponovo slikali na grobu Marka Ivkovića Jagode.

Turski huligani nemaju nimalo stida, srama i poštovanja. To su pokazali juče po ko zna koji put. Ponovo su oskrnavili grob Marka Ivkovića, ubijenog navijača Crvene zvezde, a sada se tim povodom oglasio i prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

– Šta reći za takvu vrstu provokacije. Ubiti čoveka krvnički, pa slaviti njegovo ubistvo slikajući se ispred groba, i to ne prvi put, može da bude samo delo obolelog uma. Ima li kraja morbidnosti tih ljudi – rekao je Nebojša Čović za Alo.

NOVA PROVOKACIJA: Navijači Galatasaraja ponovo na grobu Marka Ivkovića (FOTO)

On je istakao da će se Crvena zvezda osvetiti, ali na sportski način, pobedom na parketu.

– Definitivno hoće da isprovociraju i stvore dodatnu tenziju pred jedan od odlučujućih mečeva za top 8. Treba ostati hladne glave, i molim navijače da ne urade nešto što bi štetilo klubu. Marko Ivković će zauvek ostati u našim srcima, a Galatasaraj će odgovor na ovo dobiti 23. februara, kada ih pobedimo na parketu. To će biti trijumf sa Marka – zaključio je Čović.

0
0

3 Komentara

  1. ovaj cin skrnavljenja je za svaku osudu … da se o bilo kome radi … ima hiljadu nacina da se to onemoguci u tisini i miru … ALI … covic (koji ima i svoje krivice za smrt tog mladog coveka … jer ih je poveo u instabul … znamo kako …) jos uvek zloupotrebljava … ime tog stradalog mladica … na njemu svojstven – poseban nacin … kako bi uvek i u svemu poentirao … da li neko … navijaci, novinari, mediji pa i sam covic pomisli nekad na njegove roditelje … dok to ime eksploatisu u svoje svrhe i interese … ostavite neka mladic u miru pociva a roditeljsku tugu i bol im NE povecavajte …

    0
    0
    Odgovori
  2. tebi neko da ostane u srcu jadan si pa ti si srbe zavio u crno umesto da se ti i tvoji potlačeni skupite i uhvatite te fukare umesto da postavite kamere i uhvatite tu bagru tebi neko pri srcu to može reći navijač ali vi u upravama ste šljam

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter