Proslavljeni trener je uoči Kupra Radivoja Koraća u Nišu govorio o največim domaćim klubovima.
Iako ga očekuje gotovo nemoguć posao, Miroslav Nikolić je zajedno sa Dinamikom stigao u Niš kako bi pokušao da dođe do još jednog trofeja u njegovoj bogatoj kolekciji.

Povezane vesti

Gostujući u emisiji ‘Give & Go Podcast’, popularni ‘Muta’ je najpre pričao o tome kako se probio do klupe Partizana, kada je njegova trenerska karijera pošla uzvodno.

– U kojem god klubu da sam radio, napravio sam pomak i skretao pažnju na sebe. Jedini sam trener koji se rezultatima izborio za Partizan – niko me nije gurao, nisam imao nekog ’tatu’, nekog Kićanovića, koji je tada probijao sve trenere, kazao je Nikolić.

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

Pomoćnik Saleta Đorđevića u nacionalnom timu se dotakao i sadašnje situacije u kojoj se nalazi Partizan, kao i Crvena zvezda.

– Najveći favorit za sve trofeje ove godine jeste Zvezda, što je i normalno, mada možda i neće… Partizan jeste slabiji – stalno kukaju da nemaju para, a imaju jer stalno dovode neke igrače i primaju novac na vreme. To su dve institucije i videćemo ko će osvojiti titule, dodao je Nikolić.