0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PIROVA POBEDA: Dejan Radonjić nije zadovoljan, a neće biti ni ‘delije’ kada čuju ko se sada povredio (FOTO)

Objavljeno: 14.02.17 u 21:00

Crveno-beli su danas pobedili u Skoplju, ali ih u narednim nedeljama čeka težak posao.
Mada je Zvezda slavila danas protiv Karpoša, taj meč je već zaboravljen pod uticajem obaveza koje crveno-beli imaju u narednom periodu i povreda.

– Počeću sa onim što nas muči u poslednje vreme, a to je da Dangubić definitivno ne može da igra na predstojećem Kupu Srbije, a Milko Bjelica uopšte ne može da trenira. Pred samu današnju utakmicu, i Volters je zaradio povredu i to na zagrevanju, kazao je strateg Crvene zvezde.

Sve je manje vremena za odmor, a raspored je sve teži. Crveno-beli više nisu toliko sigurni što se top 8 faze Evrolige tiče jer ih očekuje nekoliko teških duela koji će odlučiti:

– Tako smo došli u veoma nezgodnu situaciju pred važne mečeve, a nemamo vremena za odmor, ni da treniramo. Protiv Karpoša smo slavili, iako smo nastupili bez ove trojice igrača. Pobeda je dobra, ali vo drugo nije dobro. Pohvalio bih kvalitetnu igru mojih košarkaša tokom čitavog meča i odlazimo zadovoljni iz Skoplja, a ‘Sokolima’ želim da ostvare svoj cilj, a to je opstanak u ABA ligi, zaključio je Radonjić.

ZVEZDA-KRKA__5

U narednim danima Crvena zvezda će u Nišu igrati na Kupu Radivoja Koraća. Nakon nove povrede, nije izvesno da li će Volters moći da pomogne ekipi, kao ni Milko Bjelica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter