0
Košarka

NURKIĆ NAPUSTIO DENVER: Jokić dobio jaku konkurenciju, stigao mu reprezentativac SAD! (FOTO)

Objavljeno: 12.02.17 u 21:44

Jusuf Nurkić deo je trejda između Portlanda i Denvera, a umesto njega u Kolorado stiže Mejson Plamli.

Denver i Portland odradili su ‘trejd’ svojih ‘petica’ koji bi mogao da utiče na Nikolu Jokića, s obzirom da upravo on igra na toj poziciji, a sada je među Nagetse stigao reprezentativac SAD.

U pitanju je razmena u kojoj je centar Bosne i Hercegovine i Denvera prešao u Portland, dok je u suprotnom smeru otišao Mejson Plamli, centar selekcije SAD koji je osvojio zlato na Mundobasketu pre tri godine u Španiji.

Plamli nije igrao na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ‘izgurali’ su ga letos iz tima Demarkus Kazins i Diandre Džordan, ali je svakako centar velikog kvaliteta i reputacije u NBA ligi.

Visok je 211 centimetara i ima 26 godina, a ove sezone ima prosek od 11 poena i osam skokova uz 28 minuta na terenu. Videćemo hoće li ih uzimati Nikoli Jokiću, ili bi Majk Maloun mogao da kombinuje Srbina i Amerikanca na pozicijama ‘četvorke’ i ‘petice’.

Takođe, Denver je dobio i pika druge runde na draftu 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter