0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LIGA ENDESA: Fantastični Nedović predvodio Unikahu do pobede nad Realom! (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.17 u 21:21

Srpski reprezentativac bio je ubedljivo najzapaženiji akter meča u Malagi, u kojem je domaćin prekinuo niz od 11 uzastopnih pobeda Madriđana, slavivši sa 82:78.

Nemanja Nedović je večeras podsetio sve ljubitelje košarke, zašto je ne tako davno delio svlačionicu sa Karijem, Tompsonom i društvom u Golden Stejt Voriorsima.

Naš bek jednostavno je dominirao na parketu i bio ključan igrač u pobedi Unikahe nad „kraljevskim klubom“, ostvarivši učinak od 25 poena i pet asistencija, za 26 minuta u igri, uz odlične procente šuta iz igre (4/8 za dva i tri).

Nedović je  imao odličnu podršku svojih saigrača, među kojima su se najviše istakli Džef Bruks sa 16 poena, Adam Vačinski sa 11, a dvocifren je bio i Alberto Diaz sa 10 posena. Drugi naš igrač u timu iz Malage, Dejan Musli, je za 21 mminut na parketu upisao 6 poena i 5 skokova.

Kod lidera Evrolige i španskog prvenstva najviše se istakao Entoni Rendof sa 18 poena i 11 skokova, dok je Serhio Ljulj imao poen manje uz 9 asistencija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter