Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić bio je zadovoljan prvom i četvrtom četvrtinom, a izrazito nezadovoljan drugom i trećom u meču protiv Cedevite.

Povezane vesti

– Cedevita je bila bolji protivnik. Nama je nedostajalo žestine u završnici i u reketu. Oni su tu moćniji i kvalitetniji i gradili su igru u odbrani i napadu na tome i to im je davalo rezultata – analizirao je Aleksandar Džikić posle utakmice.

– Mi smo za ovakav tip utakmice imali previše izgubljenih lopti, ali idemo dalje. Generalno, zadovoljan sam prvom i poslednjom četvrtinom, a druga i treća nisu bile dobre – istakao je trener Partizana.

ABA LIGA: Defanzivni skok ‘ubio’ Partizan, Cedevita ga bacila na četvrto mesto! (VIDEO)

Sa druge strane, šef struke domaćih, Veljko Mršić, bio je zadovoljan kontrolom igre i rezultata od strane Cedevite u većem delu susreta.

– Dominirali smo celu utakmicu, osim prve četvrtine jer smo imali malo slabiji ulazak koji je bio uslovljen time što smo promašili puno otvorenih šuteva. Od druge četvrtine smo preuzeli kontrolu utakmice. Ovo nam je druga utakmica zaredom gde šuterski nismo bili na nivou, a dobili smo takoreći lako protiv ozbiljne ekipe. Podigli smo odbranu i sada treba da nastavimo tako – rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.