3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

GORAN GRBOVIĆ: Partizan može do evropskog trofeja

Objavljeno: 10.02.17 u 22:04

Legenda Partizana Goran Grbović nema baš lepo mišljenje o upravi koja vodi crno-bele, ali veruje da igrači mogu da naprave veliki uspeh i osvoje trofej ove sezone i to onaj evropski.

Popularni Grba je uveren da će crno-beli na čeku sa Aleksandrom Džikićem izboriti plasman na F-4 FIBA Lige šampiona, a da ne bi bilo iznenađenje i da podignu pehar na kraju.

SAMO ZA ‘BRAĆU’ GROBARE: Navijači CSKA su juče u Moskvi ‘sahranili’ dva kluba (FOTO)

– Partizan je odigrao odlično u Solunu, pobedio je protiv tima koji nije slab. Ako se uzme u obzir kako su crno-beli započeli sezonu, ovo je veliki uspeh. Pobeda kao što je bila ova u Solunu i ona protiv Zvezde podižu igračima samopouzdanje. Zbog toga očekujem da crno-beli u nastavku sezone igraju još bolje. Imaju dobre šanse da u Beogradu izbore plasman u osminu finale, a onda je sve moguće, pa čak i da se bore za trofej – istakao je Grbović za Informer.

U slučaju da ‘parni valjak’ izbori plasman na F-4, Beograd bi mogao da bude domaćin polufinala i finala, što bi bio veliki uspeh za našu košarku ako se zna da je srpska prestonica sledeće sezone domaćin finalnog turnira Evrolige.

DŽIKIĆ NASMEJAO GRKE DO SUZA: Od svih navijačkih pesama, razumeo sam samo onaj deo o Olimpijakosu (VIDEO)

– Bilo bi odlično kada bi, pre fajnal-fora Evrolige sledeće sezone, ove sezone u Beogradu bio održan i završni turnir FIBA Lige šampiona. To bi bio veliki uspeh srpske košarke i dobra promocija Srbije. Međutim, rano je još govoriti o fajnal-foru, crno-beli moraju sad da misle samo o narednoj utakmici.

0
0

3 Komentara

  1. Ma daj bre,kad je to rekao…pogresno ste ga razumeli i inetrpretirali.Covek je svestan da je los tim i od pocetka sezone to potencira.I sam je svestan da je ovo zadnje kolo koje su prosli i da je Tenerife nepremostiva prepreka.Generalno,tim nije tako slab ali pola su invalidi i posto im na putu 3 trofeja stoji Zvezda,jasno je da tu nemaju ni teoretske sanse da nesto osvoje i sad,kao teoretski bi mogli ovu smesnu ligu nazovi sampiona.Paok je katastrofalno losa ekipa,koju bi svi Aba ligasi izbacili.

    0
    0
    Odgovori
      • Milion posto sam siguran da ces ti trebati kod lekara po neki lekic i da se eliminacijom Paoka,vasa sezona zavrsava.Doduse,imacete polufinale Aba lige protiv Cedevite i finale nase lige ali to gubite sa nulom.To vam je maksimum.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter