Legenda Partizana Goran Grbović nema baš lepo mišljenje o upravi koja vodi crno-bele, ali veruje da igrači mogu da naprave veliki uspeh i osvoje trofej ove sezone i to onaj evropski.

Popularni Grba je uveren da će crno-beli na čeku sa Aleksandrom Džikićem izboriti plasman na F-4 FIBA Lige šampiona, a da ne bi bilo iznenađenje i da podignu pehar na kraju.


SAMO ZA ‘BRAĆU’ GROBARE: Navijači CSKA su juče u Moskvi ‘sahranili’ dva kluba (FOTO)

– Partizan je odigrao odlično u Solunu, pobedio je protiv tima koji nije slab. Ako se uzme u obzir kako su crno-beli započeli sezonu, ovo je veliki uspeh. Pobeda kao što je bila ova u Solunu i ona protiv Zvezde podižu igračima samopouzdanje. Zbog toga očekujem da crno-beli u nastavku sezone igraju još bolje. Imaju dobre šanse da u Beogradu izbore plasman u osminu finale, a onda je sve moguće, pa čak i da se bore za trofej – istakao je Grbović za Informer.

U slučaju da ‘parni valjak’ izbori plasman na F-4, Beograd bi mogao da bude domaćin polufinala i finala, što bi bio veliki uspeh za našu košarku ako se zna da je srpska prestonica sledeće sezone domaćin finalnog turnira Evrolige.

DŽIKIĆ NASMEJAO GRKE DO SUZA: Od svih navijačkih pesama, razumeo sam samo onaj deo o Olimpijakosu (VIDEO)

– Bilo bi odlično kada bi, pre fajnal-fora Evrolige sledeće sezone, ove sezone u Beogradu bio održan i završni turnir FIBA Lige šampiona. To bi bio veliki uspeh srpske košarke i dobra promocija Srbije. Međutim, rano je još govoriti o fajnal-foru, crno-beli moraju sad da misle samo o narednoj utakmici.