7
Košarka

FOTO: Twitter

PREOKRET ILI NE: Bobi Marjanović je poslao jasnu poruku Saletu Đorđeviću…

Objavljeno: 09.02.17 u 11:33

Boban Marjanović bio je dobar sinoć u dresu Detroita, iako je igrao svega četiri minuta, a u intervjuu za Blic je obradovao navijače Srbije.

Naime, jedno od pitanja odnosilo se na to hoće li se odazvati pripremama reprezentacije ako ga selektor Aleksadnar Đorđević pozove.

– Selektor Aleksandar Đorđević može da računa na moje usluge za Evropsko prvenstvo. Na njemu je da donese odluku da li će me pozvati. Šta god odlučio, ja ću ga ispoštovati – istakao je za Blic, Boban Marjanović.

NBA: Jokić razbio i jednog od najjačih centara lige, Marjanović igrao malo, uradio dosta (VIDEO)

Srpski gorostas je govorio o Milošu Teodosiću i Nikoli Jokiću

– Za igrača kakav je Teo mesta ima svuda ima, to se ne dovodi u pitanje. Nikola nestvarno dobro igra, sa lakoćom i uživanjem. Proveli smo zajedno jednu sezonu u Megi i samo neznalica nije mogla da vidi talenat koji poseduje. Kako se u Srbiji igrao košarke, tako radi i ovde – rekao je Marjanović.

0
0

7 Komentara

  1. Nemogu da citam vise ove lupaze iznad….to mogu pricati ljudi koji blage veze sa kosarkom nemaju…bez bobija reprezentacija nije ista i ovo je slucajnost bila na olim.igrama…ako je iole normalan selektor ga nece zaobici…mada glupi grobar se inati i kurazi …bobi samo napred kako god bilo, najbolji si centar nase zemlje od odlaska divca

    0
    0
    Odgovori
  2. Bobi ma cuvaj noge , imas vec drugu tesku sezonu , mozda noge opet oteknu. Ipak nije lako izdrzati 3-4 min po utakmici. Jos gore kad presedis na klupi ili tribinama, hladno, nema grejanja a noge trpe. Odmori, solidno nam ide i bez tebe, snacice se momci. Vec navikli da ih ispalis na dan priprema pa ko velim sad su spremniji. Pozdravi zalizanog i onog drugog zalizanog Radovica,oni neka brinu op tovojoj karijeri i tvojim otocima, Djordjevica neka puste da se muci,naviko covek tako 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter