0
Evroliga

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Efes slavio protiv Armanija nakon velikog preokreta!

Objavljeno: 09.02.17 u 21:00

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su na domaćem terenu ekipi Milana, posle velike borbe, rezultatom 90:86, i tako prišli crveno-belima na samo pobedu zaostatka.

Tokom većeg dela meča delovalo je da će tim Jasmina Repeše uspeti da napravi uslugu Zvezdi, i prirediti iznenađenje na gostovanju u Istanbulu, ali do toga nažalost nije došlo.

Armani je odlično ušao u ovaj meč, u sedmom minutu imao prednost od 21:5, do sredine druge deonice stekao i maksimalnih 46:27, ali su ipak kako je vreme odmicalo polako popuštali.

„Manekeni“ su dvocifrenu prednost držali sve do sredine treće četvrtine a onda je usledio pad u njihovoj igri, što je turski predstavnik iskoristio i pred poslednjih 10 minuta razliku sveo na svega pet poena.

U poslednjem kvartalu usledila je velika borba, u kojoj je italijanski tim u poslednjih pet minuta prosuo prednost od osam poena, pa je tako domaćin, koji je prvu prednost na meču stekao tek minut pre kraja, upisao važnu pobedu.

U redovima Efesa najefikasniji je bio Tomas Ertel sa 17 poena, dok Tajler Honejkat dodao 16.

Kod Armanije prednjačio je Rakim Sanders sa 19 poena, dok je Kalnijetis imao 15. Naši reprezentativci Miroslav Raduljica i Milan Mačvan meč su završili sa 11, odnosno 6 poena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter