2
Evrokup

FOTO: STARSPORT

OVO JE BOLELO: Karahodžiću stradala arkada posle duela sa PAOK-ovim Amerikancem (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.17 u 22:13

Krilni cetar Partizana, Kenan Karahodžić, doživeo je nezgodnu povredu, nakon što ga je nehotično po licu udario košarkaš soluunskog tima Mekfeden.

Tokom prvog poluvremena meča Partizana i PAOK-a, potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine zaradio je nezgodnu povredu nakon duela sa bekom domaćeg tima.

Nakon što je Mekfeden nehotično zakačio Karahodžića po licu došlo je do pucanja arkade, zbog čega je košarkaš Partizana morao da izađe iz igre, ne bi li mu se ukazala pomoć.

Pogledajte kako je izgledala ta situacija.

Izvor: Youtube/Навијачи Партизана

0
0

2 Komentara

  1. @Rubio Ovi momci igraju onoliko koliko mogu i znaju, niko od njih nije lično kriv što mi nemamo bolje igrače. Od njih možemo samo da tražimo da daju sve od sebe, što oni uglavnom i rade. Zbog toga nikako nisu zaslužili da bilo koji pravi grobar tako govori o njima, a pošto ti to očigledno nisi, idi druže gledaj FMP! 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. Nista strasno, jedan indijanac manje, povraca mi se kad vidim Kenana, Vrapca,Koprivicu, Majstora,Robinsona…i veceras se pokazalo na kakve smo grane spali, gledao sam nekako do pocetka trece cetvrtine, onda sam jednostavno iskljucio Arenu! Ova ekipa bez Novice Velickovica lici na jednu raspustenu bandu! Boli me mnogo na kakve smo grane pali da nam svakojaki indijanci igraju u svetinji, pre svega Vrabac

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter