0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SVESTAN JE KO DOLAZI: Kapiten CSKA nahvalio Zvezdu, uoči dvoboja u Evroligi

Objavljeno: 07.02.17 u 16:43

Krilni centar moskovskog CSKA, Viktor Hrijapa, uoči duela sa Crvenom zvezdom biranim rečima je govorio o njihovom narednom protivniku.

Partije srpskog šampiona u najelitnijem evropskom takmičenju nikog ne ostavljaju ravnodušnim, pa je tako i Hrijapa u najavi meča 22. kola Evrolige morao da im oda priznanje na sjajnim rezultatima.

Utakmica u Moskvi, između CSKA i Crvene zvezde na programu je u četvrtak 9. februara a kapiten „armejaca“ svestan je da njegov tim očekuje izuzetno neugodan rival.

-Oni su tim koji nema velike zvezde, već ih krasi ogroman timski duh. Sve počinje od toga da igraju bolje kod kuće nego na strani, a sada kada su osetili ukus pobede jednostavno su nastavili da iznenađuju sve.- rekao je kapiten CSKA.

On je pozvao publiku da u što većem broju ispuni arenu i pomogne timu u borbi protiv tvrdog rivala.

-Neka publika dođe, a mi ćemo da se potrudimo da pružimo što bolju partiju, protiv jednog ozbiljnog protivnika- rekao je Hrijapa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter