22
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠOU: Hrvatski komentator brani Zvezdu od Duška Vujoševića (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.17 u 21:35

Legendarni trener Partizana Duško Vujošević govorio je za srpske medije o večitom rivalu Zvezdi što je izazvalo dosta polemike u domaćoj javnosti.

Duško Vujošević je istakao da ga ne raduju rezultati Crvene zvezde i da ona u Evroligi vrši uticaj na sudije iz ABA lige. Tokom utakmice sa Anadolu Efesom hrvatski komentator sa Sport kluba je stao u odbranu Damira Javora i Crvene zvezde. Evo kako je to izgledalo…

(Izvor: YouTube/iPycO)

0
0

22 Komentara

  1. Jel covek nesme da kaze istinu.,Duleta boli sto nema vise krave partizanke da je muze,niti drzavnih para a ni rezultata.Predlazem neka osnuje dukljanski klub,zajedno sa Milom Filipom Rankom Jevremom i ostalim Crnogorskim Srbomrziteljima

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa i oni sirotani imaju isti kompleks, jer je i njih dotični odučio od košarke posle sramnog ucenjivana da Partizan mora igrati „gumenu lugu“inače neće moći da igra Evroligu i tada je u znak protesta Divac napustio Partizan i srpsku košarku.Zatim sledi silovanje ,a kao posledica i frustracije toga traume i nemoć pa su Makabiju platili da igra ovu lugu kako bi se prekunula dominacija Parizana jer je to već narušilo zdravlje(političara) rukovodilaca klubova u ABA ligi,do te mere da se iz humanih razloga nešto moralo preduzeti.

    0
    0
    Odgovori
  3. kako lepo i kulturno na ISTINU … reaguju – repliciraju korektno navijaci i navijacice FMP-a … posebno ovaj sto se penzionerom predstavlja … a od kude bese TI … ??? znas li svoju adresu i ime svoje … kao sto znas za koji klub navijas ??? drago mi je kad vas vidim u tolikom broju nervozne … pozdrav i u miru saznajte za koji klub zapravo navijate …

    0
    0
    Odgovori
  4. Ništa čudno. I jedni i drugi vole crvenu i belu boju. A treba cz da ispoštuje IDEJU. Pa da izbaci jedan dres. U crveno belim kockicama.!! Ljubav je čudo.?

    0
    0
    Odgovori
  5. lepo organizovano i odradjeno … ovo je sad vec lakrdija od kosarke u regionu … i evro ligi … ko za koga radi … i za koliko para … ko je gde osnovan … ko koga osnova … i zasto se sve ovo radi … ovaj komentar … potvrdjuje koliko je dule vujosevicu bio u pravu. DA , “ IDEJA “ + kkcz … moze i obrnuto …

    0
    0
    Odgovori
    • Pa i jeste partizan hrvatski klub ali ovo je svakom coveku jasno,koji prate sport i kosarku posebno,da Vujosevic lupa gluposti i budalastine.Niko nije slep i glup da njemu poveruje,osim vas ovaca,kojima je isprao mozak.

      0
      0
      Odgovori
    • као да је нешто негативно да је партизан хрватски клуб? напротив, то је разлог зашто има симпатизере изван србије и у хрватској. поред тога што је квалитетнији клуб од звијезде.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter