0
Evroliga

SELEKTOR HRVATSKE: Zvezda igra neverovatnu odbranu i najkvalitetniju košarku u Evropi, a Teo je najbolji igrač (FOTO)

Objavljeno: 27.01.17 u 22:07

Trener nacionalnog tima Hrvatske je nahvalio rezultate Crvene zvezde.
Malo ko je ostao imun na armiju Dejana Radonjića koja je sinoć upisala sedmu vezanu pobedu u Evroligi. Jedan među onima koji nije, jeste Aleksandar Petrović kojeg je oduševio crnogorski stručnjak kao i tim kojim rukovodi.

– Stvar je jednostavna. Zvezda pre tri godine, kada je Radonjić bio u problemima, nije ga promenila, ostao je i implementirao svoju filozofiju, selektirani, kvalitetni igrači koji ovog trenutka igraju najkavlitetniju košarku u Evropi. Oni igraju jednu neverovatnu odbranu, ali to je selekcija koja traje tri godine. I dovode se stranci koji mogu da se implementiraju u tu igru. Šta se dešava u drugim klubovima? Dovedu stranca koji je u stanju šutnuti 25 lopti, ali ne može da igra obranu, nema hemije. Stvar je selekcije, kazao je Petrović.

NIJE OSTAO RAVNODUŠAN: Zvezdina dominacija izazvala reakciju velikog Grobara o kojoj će se pričati (FOTO)

Stariji brat pokojnog Dražena je izdvojio Miloša Teodosića kao najboljeg igrača ‘starog kontinenta’ iako to nije mišljenje nekih njegovih izabranika. To je učinio u emisiji ‘presing’ na N1 televiziji.

Petrović je u svojoj karijeri, baš kao i Teo, igrao na poziciji plejmejkera i bio je specifičan po dobrom šutu izvan 6,75, nastupao je za Cibonu, Pezaro, Luksemburg i Zagreb.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter