3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POSTOJI ŠANSA ZA PARTIZAN: Trofej FIBA Lige šampiona bio bi itekako blizu! (FOTO)

Objavljeno: 27.01.17 u 13:55

Dok čekamo vesti sa žreba za šesnaestinu finala Lige šampiona u Švajcarskoj, dobili smo informaciju koja bi mogla da obraduje Grobare.

Poznati košarkaški portal ‘Sportando’ objavio je danas da će se završnica košarkaške FIBA Lige šampiona, takozvani ‘fajnal-for’ igrati u gradu jednog od četiri učesnika tog turnira.

Jedan od glavnih kandidata bio bi Beograd, ali dakle, samo u slučaju ukoliko se Partizan plasira u završnicu ovog takmičenja, koje se ove sezone po prvi put održava.

Fajnal-for FIBA Lige šampiona zakazan je za vikend od 28. do 30. aprila.

0
0

3 Komentara

  1. Znate neki su toliko bedni da će komplese da naslede i čukun unuci. A ko je sponzor i šta reklamirate. Ali nije to moj komentar. Daj Bože da sve bude ok pa da se opet vrati srpska liga a ne aba liga koju ste počeli da igrate prvi. Da opet ima ekipe kao Hemofarm,Zdravlje, Vojvodina,Crvena Zvezda, koje će igrati. Namerno nisam pomenuo

    0
    0
    Odgovori
  2. Da la će se igrati u ARENI ???? Mislim da je bolje na JNA , staje više vatikanaca !!! Možda će im doći i braća iz zagorja !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Mukice napacena da mi te je zao zbog tvoje sudbine i nije al me uvek takvi iskompleksirani papci razvesele i uvek podsete kako je lepo biti partizanovac a ne renta selfy za sendvic eVro navijac…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter