0
Evroliga

EVRLOLIGA: Zvezdi stižu lepe vesti sa svih strana, nakon CSKA, dobar posao im napravili Žalgiris i Baskonija!

Objavljeno: 27.01.17 u 21:13

Litvanski šampion slavio je na gostovanju Darušafaki rezultatom 69:66, dok je Baskonija u gostima razbila Barselonu 93:79.

Meč u Istanbulu rešen je tek u samom finišu, iako je Žalgiris imao konstantnu prednost najvećim delom utakmice, koja je početkom poslednje deonice iznosila 60:51.

Međutim Litvanci nikako nisu uspevali da definitivno slome otpor Darušafake koja se držala u igri sve do samog kraja, kada su u poslednja dva minuta konačno poklekli.

U redovima pobedničke ekipe najefikasniji je bio Kevin Pengos sa 14 poena, a pratio ga je Augusto Lima sa 11.

Najraspoloženiji u ekip Dejvida Blata bio Bred Vonamejker sa 17 poena.

Odličan posao ekipi Crvene zvezde napravila je i Baskonija, koja je u drugom poluvremenu pregazila domaću Barselonu, i nanela im ubedljiv poraz, kojim ih je značajno udaljila od borbe za plej-of.

Ključnu prednost Baskijci su izgradili finišom prvog poluvremena, kada su došli do prednosti od 53:43, sa kojom su i otišli na odmor.

 Nastavak meča bio je jednosmerna ulica, kojom je gazio samo jedan tim, a to je bila Baskonija. Do sredine trećeg kvartala gosti su stigli do ogromnih plus 20, što su sačuvali i do ulaska u poslednju deonicu, koja je bila samo odrađivanje posla.

Baskoniju je do trijumfa predvodio Šejn Larkin sa 18 poena, dok je u ekipi Barselone najefikasniji bio Tajris Rajs sa 15.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter