0
Evroliga

SPORT NA TV: Evroliga u najvećem fokusu, Zvezda na vrućem terenu Baskonije

Objavljeno: 24.01.17 u 08:45

Današnji dan u najvećoj meri proći će u znaku košarke.

Da nije Evrolige večeras, verovatno bismo rekli da će ovo biti još jedan relativno dosadan sportski dan. Ali, u fokusu mnogih navijača Crvene zvezde ponovo će biti evroligaški okršaj u Španiji, koja tradicionalno leži timu Dejana Radonjića.

Crvena zvezda će večeras od 21:30h gostovati Baskoniji u meču 19. kola Evrolige. Taj meč biće prenošen na prvom kanalu SportKluba.

Pored tog, na kanalu  iste televizije moći ćete da pratite evroligaške duele Uniksa i Fenerbahčea, kao i Žalgirisa i CSKA, dok će na drugom programu SportKluba biti prenos duela Galatasaraj – Makabi, a na trećem Panatinaikos – Barselona.

Na SK2 od 20:45h biće prenos četvrtfinala Kupa Italije između Napolija i Fiorentine, a kao i svake večeri, i večeras će se igrati Afrički kup nacija.

Od 20 sati na možete gledati duel 3. kola grupe C između Maroka i Obale Slonovače na ArenaSport 1, dok će na drugom kanalu iste televizije u istom terminu i istoj grupi se sastati Togo i DR Kongo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter