Snimak sa parketa dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ ostavlja sumnju ko je zapravo kriv i prvi započeo incident po završetku meča između Partizana i FMP-a.

Povezane vesti

Pred ulazak u seriju utakmica u ABA j.t.d. ligi koja može da usmeri sezonu Partizana, desio se incident koji je danas, na žalost po crno-bele, dobio za epilog suspenziju Stefana Birčevića za meč crno-belih protiv Budućnosti u Podgorici.

OVO IM NIKAKO NIJE TREBALO: Partizan značajno oslabljen, pred važno gostovanje u Podgorici! (VIDEO)

I dalje nije razjašnjeno šta se zapravo desilo na parketu ‘Pionira’. Jasno je da je kao krivac označen Stefan Birčević, ali sudeći prema njegovoj reakciji na parketu, ne treba otkloniti mogućnost da je na neki način bio isprovociran.

Jer, košarkaši su se koliko-toliko mirno pozdravljali na centru, kada je Birčević krenuo ka klupi FMP-a, verovatno prema treneru Branku Maksimoviću, a na tom putu najviše ga zadržavao Filip Čović.

Omaleni plejmejker tima iz Železnika bio je najveća meta vređanja na ovom meču, ali je i pored toga stao između svog trenera i iznerviranog igrača domaće ekipe

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

Birčević se obratio nekome sa klupe ‘pantera’ tražeći objašnjenje, što se jasno moglo videti i čuti na snimku:

(Izvor: youtube / SD Partizan)

Bilo kako bilo, sudija Jovičić je prijavio ovaj incident, pa je Birčević automaski suspendovan i neće ga biti u sastavu protiv Budućnosti, dok niko sa klupe tima iz Železnika nije kažnjen.

Možda je upravo Partizan platio ceh svojih navijača i vređanja tokom većeg dela meča koje je bilo upućeno porodici Filipu Čoviću i njegovoj porodici, ocu Nebojši i majci Vesni.

Koliko će izostanak krilnog centra uticati na crno-bele, ostavite vaše mišljenje u anketi:

Može li Partizan da se suprotstavi ekipi Budućnosti bez Stefana Birčevića?

Pogledaj Rezultate

Loading ... Loading ...