6
Evroliga

ZVEZDA OPET ‘HARA’: Tandem Jović – Kuzmić sve atraktivniji (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.17 u 11:56

Crveno-beli su se ponovo našli na listi najboljih poteza kola.
Još jedna runda u Evrligi je završena, vreme je za sumiranje utisaka. Najatraktivniji potez kola je izveo Kem Birč iz Olimpijakosa.

Pored Birča koji je zasluženo na prvoj poziciji, na listi su i dva poteza sa utakmice Makabi – Crvena zvezda u Tel Avivu.

Na desetom mestu je ‘dalekometražna paljba’ Endrjua Gaudloka kojom je Makabi došao na plus četiri u finišu utakmice, što im i nije mnogo značilo, kako se ispostavilo.

Akcija Stefana Jovića i Ognjena Kuzmića je zauzela visoko četvrto mesto, igrao se poslednji minut duela kada su igrači Zvezde izveli gotovo savršen ‘pik end rol’.

(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

6 Komentara

  1. Svaka cast ZVEZDI mi grobari mozemo samo da placemo,niko nam nije kriv sto ZVEZDA ima gospodina NEBOJSU COVICA.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..ili da dodam jos, zVEZDA ili ti FMP2 OPET HARA, ALI PO BUDZETU R. Srb. OPET K’O NEKKKADAAAAA ABOLIRANI STO SU, SADA SU SE POVAMPIRILIIIII, NA ZALOST GRADJANA SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Bolje reci turci OPET KUPE ‘HARAC’ za novoosnovani mutant i po svaku cenu, naustrb gradjana Srb. i poreskih obveznika da stignu SLAVNE i CUDESNE tj. MITSKE USPEHE SVETINJE-KK P !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter