8
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘ŽOCU’ SE DRMA ‘KRUNA’: Sportando se ne slaže sa Evroligom, ovo je najbolji trener kola… (ANKETA)

Objavljeno: 21.01.17 u 13:54

Evroliga i specijalizovani košarkaški sajt Eurhops proglasili su Željka Obradovića za trenera kola u Evroligi.

Zasluge za to naš trofejni stručnjak je dobio zahvaljujući senzacionalnoj pobedi njegovog kluba nad Panatinaikosam 84:63. ‘Kanarinci’ su bili oslabljeni za ovaj meč, te se zbog toga sve zasluge daju najtrofejnijem evropskom treneru.

ZVEZDA-KRKA__1

Ipak, sa Eurohopsom i Evroligom se ne slaže poznati italijanski sajt Sportando koji je ‘laskavo priznanje’ trener kola dodelio Dejanu Radonjiću. Italijani imaju svoje obrazloženje.

– Trener godine za sada u Evroligi. Srbi su pobedili Makabi u Tel Avivu i skočili na deobu šestog mesta. Crvena zvezda je pobedila prethodnih pet utakmica. Velike zasluge ima trener Dejan Radonjić – piše u obrazloženju Sportanda.

Ko je trener 18. kola Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

8 Komentara

  1. Za komentar ko njih pita samo jedno. Igrate kup Slavice Ćukteras i imate hrabrosti da komentarisete odlicne reztultate gospodina Radonjica. Grobari se za guzu ujedaju posle svake velike pobede gospodina Radonjica. Jos odjekuje plac Duleta i Obradovica. Kukaju ko strine.

    0
    0
    Odgovori
    • Decko, klub ti je ugasen davno, nemoj se loziti mnogo, ja znam da imate svi veliki oziljak od duleta, zna se gde, pa samo njega pominjete.

      0
      0
      Odgovori
  2. Zašto bi nas bolelo, srbin je kao i većina nas, drag mi je iz vremena reprezentacije, ako izuzmemo zadnju bruku. Malo previše drami i ponaša se kao divljak, zbog toga mi je uvek Duda bio gotivniji, jer je gospodin i ne ponaša se kao da je sisao sa drveta. p.s. druže, poradi na gramatici.

    0
    0
    Odgovori
  3. Cu radonjic ahahah..Pobedili bedni makabi u istoriji najgori.Svakog koga su pobedili bio je bez par igraca tako da lazni trenercic radonjic moze samo da drami pored aut linije.BRAVO ZOC..NAJBOLJI TRENER PLANETE GTOBAR A TO VAS NAJVISE BOLI

    0
    0
    Odgovori
    • U pravu si, nikad slabiji Makabi koji je uzeo nasa 2 najbolja igraca i sa Gaudlokom, Radom i Vimsom u timu…Nikad slabiji CSKA koji ima 2 najbolja igraca Evrope u svojim redovima, nikad slabiji Real Madrid koji je dobio Oklahomu… NIKAD SLABIJA EVROLIGA 😀

      0
      0
      Odgovori
      • A pored svega, meni je srce puno kada vidim koliko grobarčića prati Zvezdu ! Znaju sve … Protivnike, nas, statistiku… Hahahhahahaha

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter