12
AdmiralBet ABA Liga

TRENUTAK PREKIDA: Ovako je izgledalo napuštanje terena u dvorani „Aleksandar Nikolić“ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.17 u 20:08

Košarkaši FMP Železnika napustili su parket dvorane „Aleksanar Nikolić“, nakon što su navijači Partizana vređali Nebojšu Čovića, njegovog sina Filipa, kao i suprugu Vesnu.

Prekid je nastao sredinom druge četvrtine, kada je Partizan vodio 38:27.

(Youtube/Funny Fitness)

(Youtube/Zapperix PFC)

Trenutno je u toku treća četvrtina, a Partizan vodi rezultatom 60:47.

0
0

12 Komentara

  1. Penzioner, ne lupajetaj nego uzivaj u penziji, od kada je Zvezda na vrhu Srpske kosarke i reprezentacija ima uspeha a pre toga nista, proveri pa lupaj, a sto se tice para pogledaj sa kojim igracima Zvezda igra, domacim. U zadnje tri godine pa i ove partizan ima vise stranaca, ali to boli sve Vas!

    0
    0
    Odgovori
    • AHAHAHAHAAAAAAA, KOJA NEZNALICA BOZE!!!! Partizan na F4 EL 1989 – Vecinom Partizanova reprezentacija 1990 PRVAK SVETA!!!! 1992 Partizan je prvak Evrope, isti ti igraci i Partizanovi strucnjaci odmah posle sankcija HARAJU EVROPOM!!!
      1998 Partizan je opet na F4 EL – Reprezentacija sa uglavnom Partizanovim igracima i nasim strucnjacima takodje HARA EVROPOM I SVETOM!!!!
      2011 Partizan je opet na F4 EL a Srbija je posle duge suse opet VELESILA, OPET POD PARTIZANOVIM STRUCNjACIMA I VECINOM NASIM IGRACIMA!!!!
      KAD JE TO ONDA LAZOVE REPREZENTACIJA BILA LOSA KAD JE PARTIZAN HARAO A SAD JE OBRATNO, I STA JE OBRATNO SABANE SAD KAD JE FMP LOVATOR A PARTIZAN NAMERNO GAZE!!!???

      0
      0
      Odgovori
      • Druže ovo što si im nabroajo…oni nemaju pojma.Prate košarku od 2011 i iz svog okruženja okružen sam drugarima koji navijaju za CZ svaki doslovce priznaje da ranije nije pratio košarku i da ih je interesovao fudbal.I nikad u košarci ne treba da ulaze u raspravu sa nama…jer ispadaju glupi.Njima je ovo najveći uspeh…nama ostaja da verno bodrimo naš KKP u nadi da će što pre stati na noge i da će ovo zlo biti proterano na sledećim izborima!

        0
        0
        Odgovori
      • Upravo si ti najbednija lažovčina jer su na prvom pomenutom takmičenju,koje si naveo,igrala samo 3 partizanova igrača a to nikako nije većina.Selektor Ivković je pozvao 14 košarkaša a sa tog spiska su otpali Komazec iz Zadra i Jovanović iz ZvezdeSelekciju su činili Dražen Petrović i Čutura iz Cibone,Kukoč i Rađa iz Jugoplastike,Radulović i Primorac iz Bosne,Zdovc iz Olimpije,Radović iz Zvezde,Vranković iz Zadra,kao i Divac,Paspalj i Danilović iz partizana.Tako da ne lupaš gluposti ne lažeš jer su i kasnije reprezentaciju činili igrači koji su najvećim delom ponikli iz FMP-ove škole a ti bi da ih prisvojiš.Lepo je Grbović objasnio da je poslednji dobar igrač koji je izašao iz partizanove škole Mića Berić.

        0
        0
        Odgovori
  2. GROBARI i ostali ljubitelji sporta … covicevu porodicu NE dirajte i NE pljujte a covica dok je ziv, gde god stignete prozivajte . covic je za 25 godina (iz osvete i ljubomore … kao kosarkas u pokusaju u kk partizanu a i kasnije sportski radnik, zbog uspeha kk partizana koji ni jedan srpski klub nece dostici ni za 100 godina … uspeha u Srbiji, regionu i evropi ) a pogotovo u ovih 5 godina ( potpomognut bracom vucic) na KVARAN NACIN … naneo kosarkaskoj instituciji toliko ZLA … da ce uci u sportsku istoriju Srbije (kad tad) kao neko ko je preko rusenja kk partizana i iz srpske kosarke proterivanja DULETA VUJOSEVICA … poceo i naceo da urusava srpsku kosarku na duzi rok … trenutne rezultate koje ima … to su polod autoriteta drzave … i sa velikim OPLJACKANIM parama od naroda (preko visokih cena i loseg kvaliteta robe i usluga njegovih sponzora: „IDEA“ I.M.“MATIJEVIC“ i…). GROBARI, ostavite covicevu porodicu … budite dostojanstveni a NE ka ONI … kako je covic vredjao dostojanstvo rezultate i uspehe partizana i partizanovih sportista i trenera … NA ISTI NACIN MU UZVRATITE NA SVAKOJ UTAKMICI, TERENU, STADIONU … jer je to ON zaluzio zbog pokvarene kampanje koju je vodio u proteklih 5 godina sa ljudima u i oko zvezde … ponavljam porodicu covic ostavite, to veceras mladji covic na terenu zasluzi … svi su prolazni (zamrznuti ili uspavani … sa promenom imena ili adrese … ) a partizan je vecan.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je vredjanje bilo upućeno Filipu Čoviću onda je za osudu. Dečko nije kriv što mu je otac….(ako napišem neće mi objaviti komentar). Ako je bilo upućeno Nebojši Čoviću, nije mi jasno zašto su napuštali teren. Dr Nebojša Čović je više puta u medijima rekao da nema nikakve veze sa FMP-om

    0
    0
    Odgovori
  4. Trebali su. A sudije su pre toga trebale da isprazne deo tribina ali nemaju oni m… da za to

    0
    0
    Odgovori
  5. Trebali su. A sudije su pre toga trebale da isprazne deo tribina ali nemaju oni m… da za to

    0
    0
    Odgovori
  6. Koji isfrustrirani idioti.Nikako da se pomire sa tim da je njhovo vreme proslo i da ih Covic prska kako hoce.Toliko je mrznje u njima,da tu nema pomoci a zna se odlicno ko im je to usadio.

    0
    0
    Odgovori
    • Zamjena teza prijatelju…mrzimo one koji nas patoloski mrze…mali iskompleksirani patuljak će uvjek biti omražena osoba…ograđujem se od vrijeđanja njegove porodice, to osuđujem…

      0
      0
      Odgovori
    • Ne bulazni! Daj mi samo jedan primer kad je utakmica prekinuta zbog vredjanja od strane navijaca. Sta ste sve skandirali Bogdanu, Macvanu, mi Kariju, Kalini, Gurovicu… Seti se jos kako nas je vredjao vas trener na tajmautu.. I ko zna koliko jos… I ne opravdavam daleko bilo. Utakmica se prekida samo kad se covici.l

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter