8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FOTO UBOD: Pomešane emocije, jedna fotografija za osudu, druga za dubok naklon (FOTO) (ANKETA)

Objavljeno: 21.01.17 u 21:25

Košarkaši Partizana bili su ubedljivi protiv ekipe FMP Železnika, savladali su gostujuću ekipu 97:70, ali će se mnogo duže pričati o prekidu iz druge četvrtine, nego o košarkaškoj predstavi.

Sredinom druge četvrtine, došlo je do prekida meča, nakon što su navijači vređali Nebojšu Čovića, njegovu surpugu Vesnu, kao i sina FIlipa, koji nosi dres FMP-a, što je prouzrokovalo izlazak sa terena košarkaša FMP-a:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Situaciju je pokušao da smiri kapiten Novica Veličković, navijači su se primirili i meč je nastavljen:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

A onda je oštro oko našeg fotografa zabeležilo jedan fantastičan trenutak, koji verovatno najbolje oslikava razumevanje koje vlada među košarkašima – pozdrav Aleksandra Džikića i Filipa Čovića:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Jedna ružna slika ovog puta je zamenjena veoma lepom. Samo, pitanje je da li će tako biti svaki put kada se dogodi slična situacija…

Pogledajte kako je bilo u dvorani „Aleksandar Nikolić“:

Koja fotografija je na vas ostavila veći utisak?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

8 Komentara

  1. Navijac sam Partizana, da sam bio na utakmici, isto bih najvijao iako je to jako ruzno. Setite se vredjanja Macvana, Vujosevica, a sada i Obradovica, tada niko iz drugog tabora nije ni pokusao da smiri.

    0
    0
    Odgovori
    • Vidi se koliko nemas mozga,kao i ostali franjevci…kao prvo,vi ste najveci licemeri na svetu.Obradovic je i sam priznao nakon dva dana,kad su svi koji su bili na utakmici rekli da nije bilo vredjanja i da se nigde ne moze iskopati dokaz,kako nisu njega nego Bogdana ali to je kao isto,po njemu.Tu se videlo koliko je mali covek i kakvim se lazima sluzi kad izgubi ali uostalom,takvi ste vi grobari.Kao drugo,zvezdini navijaci vredjaju vase igrace licno a vi vredjate citave porodice,eeeej.To nije isto,sta su vam porodice krive ako imate nesto protiv igraca.Tako ste i Gurovica i jos neke igrace vredjali.

      0
      0
      Odgovori
        • Svako ko je sportista,mora biti spreman na razna vredjanja jer je javna licnost i niko ne moze zabraniti pojedincu ili grupi na tribinama,sta ce da uzvikuju.Naravno da to nije u redu i ne odobravam uopste,osim u situacijama kad sam pojedinac provocira publiku na neki svoj nacin.Ali,vredjati njegovu porodicu je nedopustivo i trebalo bi da budu po strani jer nisu direktni ucesnici dogadjaja.Treba razlikovati vredjanje,mada nijedno nije lepo i pozeljno.Uostalom,vi vredjate i premijera,koji vam je spasao klub od gasenja i jos uvek nemilosrdno puni vasu kasu parama pa kupujete igrace,iako dugujete godinama bivsim igracima.

          0
          0
      • Pa i vi ste vređali Čovića (Nebojšu) pre nego što je ‘kupio’ zvezdino ime, grb i klubske boje pa to sve ‘nalepio’ na svoje limenke tj. na svoj FMP a zatim u njega tj. nju uložio pozamašnu sumu državnog novca. Od tada ga volite i podržavate.

        0
        0
        Odgovori
      • Kad se vec objasnjava idiotima da se prikljucim. Zar vi gromoglasno ne psujete Dzikicu majku na svakoj utakmici. Mozda po tebi to nije porodica to je samo majka. A licemeru. Ruzno je bilo kome tako nesto skandirati i za svaku osudu.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter