6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAŠKI PONOS: Slika koja će navijačima dugo ostati urezana u sećanje (FOTO)

Objavljeno: 19.01.17 u 23:01

Luka Mitrović, kapiten košarkaša Crvene zvezde objavio je na svom tviter nalogu fotografiju iz autobusa, nakon velike pobede nad Makabijem.

Na njoj se nalaze igrači tima sa Malog Kalemegdana kako mirno sede, gledaju u kameru i – smeše se. Kao da samo par sati ranije nisu savladali jednu od najvećih ekipa u istoriji evropske košarke, na njihovom terenu.

Na slici se nalaze momci koji iz utakmice u utakmicu pišu istoriju ne samo srpske, već, sasvim moguće, i evropske košarke, jer su u sezonu ušli kao tim od kog niko nije očekivao pratkično nikakav rezultat.

A oni nastavljaju da iz meča u meč razuveravaju sve one koji se usude da posumnjaju.

(Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

ZVEZDAŠI U DELIRIJUMU: Slavi se pobeda, pljušte šale na račun Makabija, Partizana, ali i Novaka Đokovića (FOTO)

0
0

6 Komentara

  1. Kazes propali Makabi, to sto su oni lose pozicionirani na tabeli ne znaci da su po sastavu i finansijama slabi. Najveci problem im je sto nisu tim. Pogledaj samo ko igra za taj slabasni Makabi, trebalo bi da su u prvih 4.

    P.S. Evroliga nikad bolja, drago mi je sto je Zvezda deo toga.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo da kada Partizan dobio Makabi, tak Makabi Tel Aviv bio je jedan od najjačih tima, a pogledajte sada tabelu gde se nalazi propali Makabi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter