11
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZUFER AVDIJA POMAŽE: Evo gde Zvezda treba da traži pobedu protiv Makabija (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.17 u 14:49

Košarkaš iz Prištine i bivši kapiten Crvene zvezde je već dugo u Izraelu, te odlično poznaje ekipu Makabija.
Zufer Avdija je upisao preko 50 nastupa u nacionalnom dresu Jugoslavije, nastupao je za Crvenu zvezdu, bio kapiten i uvek među najboljima u timu.

Nakon što je odigrao svoju poslednju sezonu za izraelski Rišon, ostao je u toj zemlji gde je sada trener mlađih kategorija lokalnog prvoligaša Izraela.

– Makabi je pod strašnim pritiskom javnosti i to se reflektuje na igrače i struku. Vodili su protiv CSKA 20 razlike i izgubili, isto i protiv Darušafake, imali su veliku prednost u Madridu protiv Reala… Nemaju vođu. Plejmejker je najslabija karika, tu su Ohajon i Mekel, ali ovaj je više strelac nego razigravač.

Avdija je naglasio da je „ponos Izraela“ favorit i da će 70% slaviti kod kuće, ali je u rezervi onih 30% šanse za Zvezdu.

(Izvor: YouTube/Paja Čutura)

0
0

11 Komentara

  1. ma sta se stalno rapravljate crveno i crno beli … ko ih je osnovao …ciji je koji klub … ko igra u koji klub … evo da vam pomognem : TRULU-PREZADUZENU zvezdu janicari-turci na velebitu u tajnosti osnovase … partizan kao najspesniji klub u Srbiji, javmo u uzickoj republici, ustase na zlatiboru osnovase … zvezda je turski klub a partizan hrvatski … a u oba kluba samo cisti punokrvi srbi igraju … ko kaze da je drukcije … mora da je solunski borac … ILI …ajduk sa velebita ili otoka iz hrvatske . dok se vi-mi na los nacin prozivamo … ONI … sto svoje ljude po klubovima za PLJACKU naroda namestise-postavise, da se tom istom narodu rugaju i na ovaj nacin podsmevaju … pisite-brisite … imate-imamo cime da se zabavljate-mo … dok ONI od vas-nas ovo napravise … pozdrav svima … jednima i drugima … dok nam iz dupeta u glavu NE dode …

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolesnici Zagrebacki tad kad je on igrao vi niste nista osvojili jer ste 30 i nesto godina cekali na prvi trofej,daj dovedite se malo u redi i vi i vasa bolest o klubu koji je osvajao 10 god.i postao institucija,alooooo frustrirana stokooo dovedite se u normalu pod hitno,ili se informisite…….nije istorija 10 smjesnih gepekovanih godina……aloooooooooooooooo…….purgeriiiiiiiii

    0
    0
    Odgovori
    • ‘Blago tebi’, ‘ziveces’ k’o GAVRAN 200 godina, s’tom razlikom sto ces „MISLITI“ da je PROSLO 50 GODINA .!. XXAAXXAA .!. Toliko o tome da smo 10 godina ‘nesto osvajali’..tebi je POLA VEKA stalo u 10 godina .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
    • Tito je bio Vas najveci i najjaci navijac, isto ko sad masinovodja.

      Dzaja nikad nije znao kako sa sredine tabele do titule.

      Da uspe novi projekat posle fudbala i vaterpola, tu je IDEA.

      Pa gradite HRVATSKU dragu vasu navijaci fmp a.

      0
      0
      Odgovori
  3. Gdk imaj milosti prema ciganima delijama panterima kako se već zovu.

    Oni su oduvek bili nepismeni i zbog toga su sa njima manipulisali osnivači cz…

    Oni o svom klubu ništa ne znaju, a kad bi znali sami bi se zatrpali. Zato tudj prozivaju uvek s besmislicama u koje veruju. Napad je najbolja odbrana.

    A u laž uvek veruju. A ko laže taj i krade. Sada su pobornici otimanja i svega lošeg u društvu. Čuvari sistema. Botovi. Uvek se prepoznaju po pravopisu, uvredama a glupim nadimcima.

    Avdija je bio pre par godina u jednoj sportskoj emisiji u vreme kad je akademija košarke uzimala bodove u Tel Avivu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zufer Avdija je ikona i medju 5 najvecih zivih legendi ONE zVEZDE, toliko o ‘velicini’ one kkcz koja je svoje najvece ‘uspehe ostvarila’ pre pola i kusur veka NA SLJACI tj. BLATU, a sada moze Zufer da daje savete SAMO ovoj sestrinskoj ili ‘novoj’ zvezdi ili fmp2, tj. da pokusa da da neki savet, posto ON nikada pored KK P nije mogao nesto da OSVOJI osim da pati i tuguje, kao i visedecenijske ‘generacije’ ONE zVEZDE pre, a i posle njegaaaa .!. XXAAXXAA .!. VECITI GUBITNICI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter